REACTIES:

 1. Dierenarts Mique

  Hmmm heb net even naar de inzendingen gekeken en vraag me ook af waarom je zo’n stemsysteem zou willen hebben waardoor je maar uit een beperkt aantal inzendingen kan kiezen.

  Stel dat er uiteindelijk 10 matige ontwerpen van mensen met een grote achterban naar voren komen. Ben je mooi klaar mee.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ja, ik vind het ook zo onlogisch. Ik denk dat het een voorwaarde is van Created on friday, die zorgen er op deze manier dat veel mensen zich daar registreren. Maarja, en dan?

   Reageren
 2. Vera

  Ik heb gestemd hoor Olga! Ik vind wedstrijden waar gestemd moet worden altijd stom eigenlijk, want dan wordt er niet gekeken naar de kwaliteit van het werk maar naar wie er de meeste internetvrienden heeft. Daarom is het dus des te belangrijker dat jij gaat winnen, want jij hebt veel internetvrienden en je werk is goed ;) Succes meid!

  Reageren
 3. Marieke

  Allemensen, een vals paspoort verkrijgen is haast makkelijker, maar ik heb gestemd hoor! En heel vriendjespolitiekerig direct op jou, zonder ook maar te kijken wat anderen hebben ingezonden. Geeft maar weer aan wat een stomme manier van werken dit eigenlijk is… Maar toch een miljoen keer graag gedaan ;)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahaha, helemaal fout inderdaad, gewoon blind stemmen. Maar heel erg bedankt! Enneh, als ik ooit nog eens een vals paspoort nodig heb, weet ik waar ik moet aankloppen. ;)

   Reageren
 4. Marije

  Pfft wat een gedoe, maar hey het stemmen is gelukt! Ik heb de andere inzendingen ook bekeken en ik moet zeggen dat ik de jouwe een van de besten vind! Dus fingers crossed! :)

  Reageren
 5. Rosalinde

  Hmm, ik denk dat ik de ‘een vals paspoort verkrijgen is haast makkelijker’-mening deel..
  Maarrrrrrrrrr…. Gestemd! Op de by far leukste inzending! :) Naar mijn bescheiden mening ;-)

  Reageren
 6. PS by Dila

  Toch gedaan zie ik, en wat is het resultaat gaaf geworden! Vanochtend had ik problemen met stemmen, maar net lukte het in één keer (dus misschien zijn de problemen nu opgelost en kan iedereen nu makkelijk stemmen?). Mijn stem heb je!

  Reageren
 7. Pingback: IKEA SPRUTT COLLECTIE | Team Confetti

 8. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *