Ik zoek baas #25

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Vandaag een schattig hondje in een trui, een prachtige kat en twee knuffeltjes van konijnen. En ze zoeken allemaal nog een baasje!

bartje

Bartje uit Dierentehuis Nieuwe Waterweg te Vlaardingen.
Hoeveel pech kan je als hondje hebben? Bartje is een chihuahua kruising van 10 jaar en na baas nummer 3 nu in het asiel beland. De reden is dat hij blaft als hij alleen moet zijn. Bartje is op zoek naar een definitieve stek waar hij overal mee naar toe mag.
Ben jij het baasje dat Bartje zoekt? Klik dan hier.

zola

Zola uit Dierenopvang De Wissel te Leeuwarden.
Zola is in het asiel gekomen met een nestje kittens. De kittens zijn inmiddels allemaal de deur uit, maar Zola zoekt nog een fijn huis waar ze zichzelf mag zijn. Zola vindt knuffelen fijn, maar tot op zekere hoogte. Is ze het zat? Dan laat ze dit duidelijk merken. De verzorgers in het asiel denken dat er echt een leuke poes in Zola zit. Daarom zoeken ze een huis voor haar waar ze kan opbloeien tot een gezellige kat. Met respect voor haar karakter.
Ben jij het baasje dat Zola zoekt? Klik dan hier.

imra_knul

Imra en Knul uit Dierenopvangcentrum Schagen te Tuitjenhorn.
Imra is een behoorlijke tijd geplaatst geweest.Echter ondanks de inspanningen van haar nieuwe baasje wilde de koppeling met het konijn des huizes maar niet lukken. Nu gekoppeld aan Knul, dat gaat erg goed en ze worden daarom dan ook alleen samen geplaatst. Oorspronkelijk komt ze uit een grote groep konijnen. Is erg tam, vriendelijk en makkelijk. Knul is een enorm vriendelijke lobbes en is helemaal verliefd op Imra.
Ben jij het baasje waar Imra en Knul op zoek naar zijn? Klik dan hier.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *