Ik zoek baas #15

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Wel te verstaan 1 hond, 1 kat en 1 klein dier. Deze lieve dieren verdienen een nieuw baasje, dus een beetje extra aandacht kan geen kwaad.

Deze week hebben we drie leuke dieren uit Dierenasiel Louterbloemen, in Dordrecht:

mason

Dit is Mason, een ontzettend lieve hond van 11 jaar. Helaas is zijn gezondheid niet optimaal. Er is een tumor van zijn hak verwijderd, en deze was helaas kwaadaardig. Het was niet mogelijk hem volledig te verwijderen. Mason zal niet bijzonder oud worden, maar hem wordt een tweede kans gegund! Hij is erg lief, aanhankelijk en gek op mensen.
Klik hier voor meer info over Mason.

spooky

Spooky is een kater van ongeveer 10 jaar oud. Het is een hele lieve kat die gek op knuffelen is. Bent je op zoek naar een rustige huisgenoot? Ga hem maar halen!
Klik hier voor meer info over Spooky.

hoppa

Dit is Hoppa, ze is als zwerver in het asiel gekomen. Ze is super lief en makkelijk te hanteren.
Klik hier voor meer info over Hoppa.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

  1. Jess

    Ahhh,wat een schatjes allemaal. Het is dat er van vriendlief geen beesten meer bij mogen in ons huis, anders was Spooky zeker welkom geweest.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *