Hidden Treasure – Update vaas!

header

Een paar maanden terug vroeg ik jullie hulp bij het pimpen van mijn vaas. Nu is ie klaar en wil ik graag het eindresultaat met jullie delen!

Na jullie reacties gelezen te hebben, besloot ik te gaan voor ontwerp nummer 8, dat was deze:

2

Toen ik de lijnen erop geschilderd had met porseleinverf, viel dit zwaar tegen. De vaas werd er ontzettend druk van, dus ik besloot om ontwerp nummer 4 uit te proberen, dat was deze:

5

Helaas viel ook dit niet in mijn smaak…

Ik moest een subtielere aanpak bedenken en dat is gelukt, hier is het eindresultaat!

vaasje

Op het eerste gezicht lijkt de vaas nog steeds gewoon wit, maar als je naar het tafelblad kijkt, zie je een rozige gloed. Dit ontstaat doordat ik de onderste 2 hoeken felroze heb geschilderd. De kleur reflecteert op de tafel, ik heb even snel een gif gemaakt om het goed te kunnen laten zien:

vaas

Ik ben er zelf erg blij mee, omdat de simpelheid van de vaas blijft, maar de gloed de vaas toch iets extra’s meegeeft.

vaasje2

Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden! En alsnog heel erg bedankt voor jullie eerdere reacties!

Ik heb me trouwens onderbewust laten inspireren door deze foto’s die ik een paar weken terug heb gezien. Stom hoe dat werkt, denk je dat je het zelf bedenkt!

REACTIES:

  1. Karlijn

    Wat leuk! En wat een goede oplossing. Ik snap dat je hem bij de eerste twee manieren de druk vond, vooral als je er ook nog bloemen in zet. Zonder bloemen zouden de eerste twee manieren misschien mooier zijn. Maar dit is echt de ultieme oplossing!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *