Ik sta in het Valentijnsmagazine van Radbag!

Een paar weken geleden deelde ik een blogartikel met free printable sticky notes met lieve berichtjes erop. Dat artikel maakte ik in samenwerking met Radbag (webshop vol toffe cadeautjes en gadgets). Máár ik had er nog niet bij verteld dat Radbag een Radmag (magazine dus) heeft gemaakt. Daar sta ik én een hele hoop andere toffe bloggers met hun Valentijnstips pontificaal in!

print2

Misschien staat je printer al roodgloeiend van alle sticky notes die hij heeft bedrukt. Zo niet, klik dan hier om naar het artikel én de free printable te gaan.

radmag

En dit is mijn spread in het Radmag. Jaja, niet ergens in een hoekje weggedrukt, maar gewoon een HELE spread. Aan deze issue deden bloggers uit veel verschillende landen mee en ze hebben allemaal hele mooie dingen gemaakt. Wil je dus nog graag wat nieuwe bloggers leren kennen, dan zou ik zeker het magazine doorbladeren. Dat kan hier.

In Duitsland zijn de magazines niet alleen online te bekijken, maar er zijn ook 1000 stuks gedrukt die worden meegestuurd met de Duitse bestellingen van Radbag. Ik vond dit een ontzettend leuke samenwerking en ik word er zo blij van dat grote en kleine bedrijven steeds vaker samenwerken met bloggers (en daar ook echt de meerwaarde van zien). Boks fellow blogbosses!

♥♥♥

Ik wens jullie nog een fijne zondag, maar bovenal een hele liefdevolle dag toe.
Tot morgen!

REACTIES:

  1. Y

    This is the most obvious reason why you might want to buy cigarettes online. The price you’re going to pay to buy the same amount of cigarettes online will almost always be cheaper than if you went and bought them in person at a physical store

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *