Hidden Treasure – Hulp nodig!

header

Afgelopen week heb ik een mooie vaas gescoord bij de kringloop. En bij deze hidden treasure heb ik jullie hulp nodig!

vaasIk ben gek op de geometrische vorm en het stukje met reliëf, maar twijfel aan de kleur. Wit is zo…wit.

Daarom heb ik in Photoshop wat ontwerpen gemaakt, die laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zouden jullie me willen helpen met kiezen? Pretty please?

vaas1Ik neig zelf sterk naar nummer 9, maar misschien is het wel zonde en moet ik de vaas gewoon wit laten…wat vinden jullie?

REACTIES:

 1. Sanne

  Ah wat een leuk vaasje! Ik zou denk ik ook voor nummer 9 gaan, alleen denk ik dat je goed moet nadenken met wat voor materiaal je het wilt gaan doen, aangezien hij nogal glanst en veel soorten verf er denk ik zo af bladderen :)

  Reageren
 2. Karlijn

  Jeetje, wat gaaf! En wat tof dat je dat in Photoshop kan doen zeg, ik wou dat ik dat kon. Nummer 4 en 10 vind ik erg mooi, maar nummer 9 is ook gaaf. Spuiten lijkt me de beste manier. Ik ben heel benieuw hoe die eruit gaat zien. Maak je een foto?

  Reageren
 3. Pingback: Hidden Treasure – Update vaas! | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *