Free printable vaderdag gift wrap.

Gastblog door Ingrid – Nu de voorjaarsvakantie, vrije dagen en feestdagen voorbij zijn kijken we allemaal reikhalzend uit naar dat mooie weer wat ons de komende 2 weken wordt beloofd. Het weer is the talk of the day en jij bent ook vast al bezig met een zonnige bestemming. Toch staat er, voordat de zomervakantie echt begint, nog één ondergewaardeerde dag op het programma: Vaderdag! Dit jaar valt dat op zondag 21 juni (nu kan je in ieder geval niet meer zeggen dat je het niet wist…). En ja, dat is al over 2,5 week, aaah! Geen nood: ik help je vandaag op weg om wat extra aandacht en liefde in je Vaderdag cadeau te stoppen met een gratis Vaderdagset-printable.

1_pakje

Vroeger op school maakte ik braaf elk jaar een werkje (met gedicht) voor Moeder- of Vaderdag. Ik vond tekenen natuurlijk altijd al leuk maar hiervoor deed ik altijd extra mijn best. Dat moment dat je met een zelf geknutseld werkje én ontbijt de slaapkamer binnenstapte (je moeder of vader natuurlijk allang wakker), was zo spannend. Altijd vonden ze alles even prachtig en werd er stiekem een klein traantje weggepinkt. Gelukkig hebben mijn ouders veel van dit soort werkjes bewaard, en heb ik een paar pareltjes van mijn hand uit de oude doos gevist (als jij de eekhoorntjes of bomen ziet: let me know :).

2_portret_papier 3_werkje

Nu knutsel ik weinig meer voor mijn moeder of vader maar zorg ik wel altijd voor een kleinigheidje. Vaak is dit een speciaal uitgezocht cadeautje en besteed ik aandacht aan een mooi kaartje en de verpakking. Natuurlijk vind ik ook dat daar eigenlijk geen speciale dag voor nodig zou moeten zijn, maar we zijn allemaal bezige bijtjes waardoor we er op ‘gewone’ dagen misschien niet zo aan toe komen. Mijn ouders vinden het op zo’n dag fijn als ik even langskom, maar ze beginnen altijd te stralen als ze zien dat ik mijn best heb gedaan om iets speciaals te doen. Voor Moederdag is er altijd genoeg leuks te vinden, maar voor Vaderdag is het aanbod beduidend minder.

Daarom heb ik speciaal voor Vaderdag cadeaupapier, een kaart en cadeaulabels ontworpen. Nu hoef jij alleen nog maar een cadeau te verzinnen! Tip: geef je iets kleins? Maak van het cadeaupapier een leuke envelop of stoer zakje.

4_printable 5_label_zakje 6_kaart

Hoe zet jij jouw vader, stiefvader, opa, man, vriend, of vader-maatje in het zonnetje?

Download de printable Vaderdagsetgift wrap set hier.
Download the fathers day printable set right here.

♥♥♥

Ingrid Wuyster is illustrator / ontwerper en maakt veel moois onder de naam Teken-ing.
Eén keer in de vier weken blogt ze voor teamconfetti.nl.

REACTIES:

 1. Nienke

  Wat leuk! In belgie is het al vaderdag op 14 juni dus je komt op tijd ;) cadeaus voor vaderdag verzinnen vind ik altijd zo moeilijk! Hij vraagt altijd om iets ‘zelfgemaakt’ dus dit jaar heb ik een kaart gemaakt… :)

  Reageren
  1. Ingrid

   Wat grappig Nienke, nooit geweten dat het in België een andere datum is, gelukkig inderdaad op tijd. Leuk dat je ook iets zelf maakt, gaat hij vast mooi vinden :)

   Reageren
 2. Tessa

  Wat een ontzettend leuk pakket! Het daddy cool label is alleen weinig van toepassing op mijn vader, of ik moet het er spottend opplakken ;). Kan hij vast wel waarderen :D.

  Reageren
 3. Vera

  Ahhhhh wat SUPER leuk Ingrid! En wat tof dat je die knutselwerkjes tevoorschijn hebt getoverd :D zo cool! Mijn vader is een beetje anti-vaderdag (hij is eigenlijk anti alles wat mij of mijn zus geld kost dat aan hem wordt besteed) maar elk kleinigheidje wordt extra bijzonder met deze printables <3 Dus hij zal er dit jaar gewoon weer aan moeten geloven ;)

  Reageren
 4. Sarah

  Wat een ontzettend leuke printables zeg! Maar wat ik me nu toch zit af te vragen he.. is dat een zwarte weduwe die ik daar op het papier zie :O?

  Reageren
 5. Pingback: Bloemen gift-wrap voor moederdag. | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *