Free printable maandplanner maart 2016!

Het is planner o’clock op teamconfetti.nl lijkt het bijna wel. De daily planners vliegen zó hard de webshop uit, dat ik met spoed een nieuwe lichting heb moeten laten drukken. Het duurt nog een weekje voordat die er zijn, maar gelukkig is hier alvast de maandplanner van maart! Enneh, weekplanners zijn er ook nog genoeg…

maandplanner maart

De planner van maart heeft fijne pastelkleuren en vrolijke gele fietsjes! Een beetje wishful thinking is dat… Hopen dat het in de lente lekker fris en licht wordt en dat fietsen weer leuk is, in plaats van huilend door de regen trappen…

maandoverzicht 2016.indd

KLIK HIER OM DE MAANDPLANNER VAN MAART TE DOWNLOADEN

 ♥♥♥

Wie gaat ‘m straks printen en gebruiken in maart?
Daar ben ik wel nieuwsgierig naar. ^_^

REACTIES:

 1. Nicky

  Dikke dank! Hij rolt al uit de printer :-) De fietsjes zijn echt fantastisch!
  Naast de TC agenda en de TC daily planner vind ik dit echt ideaal om werktechnisch wat overzicht te krijgen voor de komende maand. Ik was hier gisteren stiekem ook al om te spieken of je er al aan toe gekomen was om een nieuwe maandplanner te maken ;-)

  Reageren
 2. Jeanine

  Wow, dit is kei handig! Heb het toevallig met mijn mentorklas gehad over plannen afgelopen week, denk dat ik ‘m een aantal keer uit ga printen en ze verplichten hem op te hangen en te gebruiken haha, kunnen ze wel gebruiken :)

  Reageren
  1. Hanneke

   Dat is een goed idee zeg! Ga ik ook met mijn mentorleerlingen doen. De meiden krijg ik er vast aan. Of het ook lukt om deze girly-kleurtjes aan de jongens te slijten???
   Misschien moet ik ‘m gewoon niet in kleur afdrukken. Dan is ie al lang zo girly niet meer. Hi hi

   Reageren
 3. Esmee

  Deze maand voor het eerst die van februari gebruikt en ik ben fan! Heel fijn en overzichtelijk. Deze ga ik straks gelijk printen :)

  Reageren
 4. Vivian | stayaliveandcooking

  Ah, lifesaver… Ik ben na een jaar studievertraging weer in een klas ingedeeld vandaag, dus zit nu de planning te bekijken. Slik! Heb zojuist deze maandplanner gedownload en ga die zo eens even invullen, zo’n overzicht maakt het al snel minder spannend. Duizend maal dank dus! Is echt fijn voor stresskippen like myself :)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *