Free printable maandplanner augustus 2016!

If you can’t beat them, join them… Want we kunnen er niet omheen. De Pokémons zijn terug en alhoewel ik het spelletje zelf niet speel, word ik wel overspoeld door jeugdsentiment. Want ik was erbij hoor, toen de Pokémon gekte begon (ik heb zelfs eventjes van die analoge, kaartjes van PAPIER gespaard). Een maandplanner vol met Pikachu’s is dus niet meer dan logisch…

vierkant

Jongens, het is ZOMER! De eerste mini hittegolf van één dag hebben we al achter de kiezen en er komt nog zo’n hele zomermaand aan. Deze planner is dus geweldig om al je zomerse activiteiten én barbecue dates op te plannen. Tom en ik gebruiken hem als gezamenlijke planner zodat we van elkaar weten wat we allemaal gaan doen (en niet dubbel boeken).

maandplanner augustus 2016

In augustus is er geen enkele feestdag, dus de planner ziet er heerlijk blanco uit. Iedereen is weg op vakantie, de straten zijn leeg en daar word ik zelf ook lekker rustig van. Anders was ik een beetje verdrietig als iedereen weg was op vakantie, maar ik kijk er nu naar uit om rustig te kunnen werken, nieuwe dingen te gaan beginnen en om elke ijssallon in Groningen uit te proberen (geen grapje, we zijn maandag begonnen).

★  KLIK HIER OM DE MAANDPLANNER VOOR AUGUSTUS 2016 TE DOWNLOADEN  ★

Wat zijn jullie plannen voor augustus?

REACTIES:

 1. Frauke

  Ah wat een leuke planner haha! Supercool dat je het Pokémon thema hebt gebruikt, het hoort er nu eenmaal bij op dit moment ;-). Ik denk dat ik mijn vriend hier best wel blij mee zou kunnen maken eigenlijk! Zelf ben ik geen réuze fan namelijk. X

  Reageren
 2. Malou

  Hihi super leuk! <3 Bijna jammer dat we al een planner hebben voor augustus en dat ik dan drie weken vakantie heb dus dan drie weken lang niets op hoef te schrijven…..

  Reageren
 3. Linda

  Wat een leuke en vrolijke planner. Ik heb eerlijk gezegd, helemaal niets met Pokemon :-)
  Plannen voor Augustus heb ik eventjes niet, ik heb de nodige afspraken in het ziekenhuis staan, dus het komt er op neer dat ik veel, super lekkere, soft ijsjes ga eten, want na iedere afspraak moet dat gewoon:-) ( en dan ga ik in September weer heel gezond doen hihi)

  Reageren
 4. Pingback: Confetti Soap #77 + kattenbonus! | Team Confetti

 5. Maris Maria Renne

  Mijn printer is stuk, maar ik denk dat Mika wel even met mij naar de Copy Shop wilt lopen. Onderweg daar naartoe vangen we Pokémon natuurlijk :-)
  Hij is leuk! Lekker vrolijk en zomers geel!

  Reageren
 6. Pingback: Tips om je Time Management te verbeteren. | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *