Free printable maandplanner juni 2016!

Time flies when you’re having fun. En nou hij vliegt vooral als het mooi weer is en er veel vrije dagen zijn, hihi. We zitten alweer bijna op de helft van 2016 (maar hóé dan?) en dus is het tijd om de nieuwe maandplanner voor juni te onthullen. Met het oog op veel luie dagen op het strand, heb ik voor de achtergrond een groep zeemeeuwen ingevlogen…

juni 2016

Hier krijg je toch een vakantiegevoel van? Of doen ze je vooral denken aan de viskraam op de markt? Het zijn in ieder geval een heleboel gevederde vriendjes die je toejuichen een goede planning te maken van de volgende maand. Schrijf hem vol praktische én leuke dingen. Een goede planning zorgt voor meer rust en meer tijd (hoe gek dat ook klinkt). Download, print en gebruik hem zoals je zelf wil.

maandplanner juni


★  KLIK HIER OM DE MAANDPLANNER VOOR JUNI 2016 TE DOWNLOADEN  ★

Heel veel plezier ermee en laat het me vooral weten of je hem gaat gebruiken.

REACTIES:

 1. Frauke

  Wat een superschattige maandplanner! Past inderdaad perfect bij juni. Ik gebruik nu één agenda voor alles, maar voor de schattigheid zou ik deze wel willen afdrukken haha. Trouwens, welk lettertype heb je gebruikt voor het woord ‘juni’, als ik vragen mag? Ziet er leuk uit! X

  Reageren
 2. Riemmelth

  Hoi! Wat een super leuke maandplanner! Ik vroeg me af of het met de qualiteit goed zou gaan als ik hem uit zou printen op A3 papier? Of wordt het dan heel onduidelijk? (Ik heb hier verder geen verstand van dus ik heb geen idee of je deze vraag kan beantwoorden, maar ik denk het is het proberen waard :) )

  Reageren
 3. Anouk

  Ik gebruik de maandplanner van mei om te zien wanneer ik kan leren voor mijn examens en wanneer ik andere dingen heb. Ik vind het zo duidelijk en overzichtelijk. Deze van juni ga ik ook gebruiken ook al heb ik dan vakantie, ik vind hem gewoon zo tof!

  Reageren
 4. Linda

  Wat ziet het er weer super leuk uit, morgen gelijk even printen en eens kijken of een maandplanner werkt voor mij.

  Reageren
 5. Nicky

  Tof! Hij is weer geprint en gaat snel in gebruik genomen worden :-)
  (Man! Wat vliegt de tijd…)
  Dikke dank weer!

  Reageren
 6. Evey

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren
 7. baccaratcommunity

  I have been looking for articles on these topics for a long time. baccaratcommunity I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *