Event: Dr. van der Hoog & Hotel Droog

Toen ik een uitnodiging kreeg van Dr. van der Hoog voor hun nieuwe anti age lijn, dacht ik eerst: ‘meh’. En die ‘meh’ sloeg niet op Dr. van der Hoog (I love dr. van der Hoog) maar op het anti age gedeelte. Ok, ik ben geen negentien meer, maar ik denk nog niet zo hard na over mijn rimpeltjes (moet je ook niet doen, daar krijg je rimpeltjes van). Maar dat sloeg al snel om in: ‘ja leuk, gewoon doen, sleep ik mijn mama mee als rimpeltjesdeskundige en maken we er samen een mooi dagje Amsterdam van.’ Zo gezegd, zo gedaan!

dr van der hoog 14 dr van der hoog 5

We gingen om kwart voor zeven (ja, dat lees je goed, ik moest het lampje op mijn fiets aandoen, zo vroeg was het) met de trein en kwamen om kwart over negen aan bij Hotel Droog, waar het Dr. van der Hoog anti age feestje plaatsvond. Hotel Droog hoort bij het merk Droog Design (dat is een erg tof Nederlands design merk) en dat was een erg leuk pand om een keer doorheen te wandelen. We werden liefdevol begroet en kregen meteen een lekker kopje koffie en een erg schattig flesje sap.

Nu moet ik zeggen, dat ik dat hele event gebeuren nog niet helemaal onder de knie heb. Dan zit je daar met een hele club meiden en dan zou je denken, een grote gezellig klep boel. Maar dat valt dan toch een beetje tegen. En niet iedereen is even nieuwsgierig naar elkaar (ik ben erg nieuwsgierig aangelegd, mijn mama ook) en dan valt het dus snel wat stil. Lastig, lastig. Misschien ga ik niet vaak genoeg naar dit soort gebeurtenissen en hebben anderen wat meer ervaring en vinden ze het niet zo boeiend meer. Ik voel me dan als een kind dat voor het eerst met het vliegtuig gaat en heel hard tegen iedereen wil schreeuwen: ‘KIJK! WE VLIEGEN!’ En dat dan alle andere passagiers verveeld door een tijdschrift aan het bladeren zijn… Maar goed, ik dwaal af…

dr van der hoog 3 dr van der hoog 2

We werden begeleid naar het volgende zaaltje en werden vervolgens toegesproken door Cil Vermolen (health coach) en iemand van Dr. van der Hoog (excuses, ik ben haar naam even kwijt). Cil vertelde ons hoe je huidveroudering kunt tegengaan door gezond te leven. Een leuke insteek en heel sympathiek. Bij Dr. van der Hoog pretenderen ze niet dat je door alleen crème te smeren, je je huid langer rimpelvrij kunt houden. En dat is verfrissend. Het was nogal een waslijst waar Cil mee kwam en iets teveel voor een leek zoals ik. Maar door haar verhaal wil ik toch nog eens kijken of ik een keer vitaminepilletjes uit ga proberen.

Vervolgens een kleine geschiedenis over Dr. van der Hoog en wat uitleg over hun nieuwe anti age lijn. En wat bleek, ik hoef inderdaad nog niet na te denken over mijn rimpeltjes. Toen ik vroeg wanneer het een goed idee was om aan anti age te beginnen, kreeg ik een antwoord in de trant van: ‘is bij iedereen anders, richtlijn van 40 t/m 60 jaar en jij hoeft het in ieder geval nog niet, want je huid ziet er heel goed uit.’ Ha! Die stak ik even in mijn zak. En gelukkig had ik mijn mama bij me, die wel in de doelgroep viel (sorry mam). Alle andere meisjes waren hun mama vergeten, oops!

dr van der hoog 7

Mama. :D

dr van der hoog 6 dr van der hoog 4 dr van der hoog 12

Voor iedereen die WEL binnen de doelgroep valt: Dr. van der Hoog heeft dus een nieuwe lijn waar een dagcrème, een nachtcrème, een serum en een oogcrème bij hoort. Vooral het serum schijnt het helemaal te zijn. Mama en ik kregen allebei het hele setje mee naar huis om uit te proberen. En alhoewel ik dus niet helemaal in de doelgroep val, ben ik toch benieuwd of de crèmetjes me bevallen. Ik heb namelijk een praktisch niet bestaande crème routine (wat glossybox testers daargelaten) en ik ben benieuwd of ik verschil merk door de hele lijn netjes elke ochtend en avond te gebruiken. Mijn mama gaat ook flink uitproberen en als we eruit zijn, zal hieronder een EDIT met wat bevindingen verschijnen.

dr van der hoog 1 dr van der hoog 11 dr van der hoog 9 dr van der hoog 8

Naderhand nog even babbelen en daarna… Hapjes! En wat voor hapjes. Terwijl ik de croissantjes met jam op mijn bord aan het stapelen was, vroeg ik me opeens af of dit een test was en of Cil de health coach opeens achter me zou staan en zou zeggen: ‘Wat had ik je nou gezegd over vet en suiker!’. Ik graaide dus ook snel een bakje dikke yoghurt met muesli en goyi besjes ter compensatie. Jummmm.

dr van der hoog 22 dr van der hoog 15 dr van der hoog 23 dr van der hoog 16 dr van der hoog 13

Na de hapjes, zette ik de prachtige zaal van het Droog Hotel nog even op de kiek. Erg toffe designs, erg leuk om op jacht te gaan en ze in elk hoekje van de zaal te vinden. De spiegel hierboven had een ombre effect, heel bijzonder.

dr van der hoog 17 dr van der hoog 20 dr van der hoog 18 dr van der hoog 19 dr van der hoog 21

Op de begane grond was de designwinkel van Hotel Droog, MET expositieruimte. Daar hebben we ook dik driekwartier door lopen sneupen. Hele mooie designs. Ik vind dit soort plekken altijd zo inspirerend, de mooie en vooral simpele dingen die ontwerpers kunnen verzinnen! Vooral de tea for one. GE-NI-AAL! Echt te gek.

***

Voor meer info over de Age Revitaliser lijn van Dr. van der Hoog, klik hier. 
Nieuwsgierig geworden over Hotel Droog, klik hier.

***

Wie gebruikt er nog meer huidverzorging van Dr. van der Hoog?
Beetje tevreden?

 

REACTIES:

 1. Northflix

  Wat leuk dat je samen met je mama bent gegaan. Ik moest hardop lachen om het gedeelte van “Ik heb dat event gebeuren nog niet onder de knie”. Ik zag het helemaal voor me!
  Wat goed en eerlijk dat Dr. van der Hoog zo eerlijk is en ook aangeeft dat een gezond leef- en eetpatroon helpt en je het niet alleen redt met crème te smeren.

  Reageren
 2. Tamarah

  Wat leuk dat je aan dit event mocht deelnemen. Het klinkt wel een beetje awkward/ongemakkelijk hihi maar goed iedereen ervaart zo’n event natuurlijk anders! Tof dat jij je moeder meenam en prachtige foto’s heb je gemaakt! Dr. Van der Hoog vind ik erg fijn. Vooral de maskers en gezichtsscrub.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Haha, het viel ook wel een beetje mee hoor. Ik weet niet zo goed of het heel gezellig hoort te zijn of dat het vooral business is. Verschilt per publiek en per event denk ik. En ik kende ook niemand, dat maakte denk ik ook wel uit. Iedereen was verder heel aardig hoor, ik ben niet zo’n ster in situaties waarin ik niet precies weet hoe ik me moet gedragen, haha.

   Reageren
 3. nina || happy acorn

  Haha, ik herken je gevoel over dat ‘event gebeuren’ van toen ik bij het Hema-event was. Daar kende ik idd ook niemand en dan is het best wel awkward. Maar wel grappig, ik liep vorige week toevallig langs Hotel Droog en was zo nieuwsgierig! Maar t was dicht, dus kon naar binnen, alleen een beetje door het raampje gluren. Wel leuk dat ik nu toch nog een glimpje opvang :)

  Reageren
 4. Stephanie

  Wat tof dat je daar naartoe bent geweest & dan ook nog eens gezellig met je ma ^^. Leuk hoor! Lijkt me ook lastig ja, events. Ik vraag me altijd af hoe dat allemaal in zijn werk gaat en of het “ons kent ons” is :P

  Reageren
 5. Pingback: Photo diary oktober #2 + kattenbonus! | Team Confetti

 6. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren
 7. run 3

  I’ll just add that this game is excellent and enjoyable. Come to run 3 free on this platform if you’re bored in your free time and start playing this board game there without having to download anything or sign up.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *