Eurovision bingo 2019 (the grand final)

Jahahaa daar is ie dan eindelijk! Ik weet dat er een hoop mensen met smart op zaten te wachten, maar aangezien ik eerst de tweede halve finale van gisteravond moest afwachten, kon ik ze pas vandaag maken. Op mama dag. Dus tussen de babyhapjes en luiers door heb ik ZES nieuwe bingo kaarten gemaakt voor de finale van morgenavond!

bingo

Heel veel plezier met bingo spelen morgenavond. Zorg dat je een mooie prijs hebt voor de winnaar (zoals bijvoorbeeld een chocolade medaille zoals wij) én je weet het he? Wie vals bingo roept moet een liedje zingen. Ik stel voor: Rise like a phoenix van mevrouw Wurst. Die overigens ook weer van de partij is morgenavond. Ken nie wachten!

DOWNLOAD THE 2019 GRAND FINAL BINGO CARDS HERE!!

***

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *