I love mondays #12: DIY photo booth backdrop

Vorige week was het feest, feest, feest, want mijn (eigenlijk ons, Tom en Tetkees waren ook van de partij) eerste HEMA artikel was gepubliceerd op de HEMA blog. Voor wie hem heeft gemist of de portretjes van ons en Tetkees van wat dichterbij willen bekijken, vandaag komen ALLE crazy photo booth foto’s voorbij en laat ik zien hoe je dat nou doet, zo’n photo booth achtergrond.

Want fotohokjes zijn weer helemaal terug! En dan bedoel ik niet die hokjes waar je niet mag lachen en waar je oren zichtbaar moeten zijn. Nee, ik heb het over party photo booths! Op veel festivals zie je ze voorbij komen en er staat vaak een rij van hier tot overmorgen. Maar je kunt zo’n photo booth ook heel makkelijk zelf maken! Geen lange rijen meer en gewoon lekker thuis voor als je wat te vieren hebt.

tc_photobooth_blogfoto_02 tc_photobooth_blogfoto_01

Voor mijn photo booth gebruikte ik papieren bloemen, sticky notes en natuurlijk photo props. De sticky notes zijn ideaal omdat ze wel plakken, maar niet zo erg dat je na afloopt alle verf van je muur trekt. Je hoeft niet moeilijk te doen met plakband of punaises, gewoon, hop, hop, hop, op de muur. Voor extra feestelijkheid is het leuk om een paar papieren bloemen of pompoms op te hangen. Zet de photo props klaar en je kunt los! Enneh, dat deden we dus. Met de gordijnen wagenwijd open zodat de HELE buurt ons kon zien, maar WHATEVER!

tc_photobooth_blogfoto_04

We begonnen heel keurig en beleefd. Ja lief hoor, maar ook een beetje saai…

tc_photobooth_blogfoto_05 tc_photobooth_blogfoto_06

Toen moest ik een paar keer alleen van Tom. Heel grappig. Leuk om te doen als je een geinige profielfoto wil maken voor je blog of Facebook ofzo.

tc_photobooth_blogfoto_09

Maar met zijn tweeën is toch gezelliger. ^_^

tc_photobooth_blogfoto_08 tc_photobooth_blogfoto_07

Oncharmant is ALTIJD the way to go. Dus steek die neus in de lucht en maak een extra dikke onderkin. Mooi op de foto gaan is overrated. Want zeg nou eerlijk, deze laatste foto is toch veel grappiger dan de eerste. ;)

tc_photobooth_blogfoto_03

Maar wat natuurlijk het ALLERBESTE idee is om met een photo booth te doen is: je huisdier zo gek krijgen om te poseren. Tetkees doet alles voor een extra brokje en na zo’n twintig foto’s hadden we deze al te pakken (geduld is een schone zaak).

♥♥♥

Jullie hebben het gezien, een photo booth is altijd een goed idee! Een fijne (en feestelijke) maandag nog!

♥♥♥

P.s. Game of thrones is weer begonnen en we gaan vanavond kijken, yessss.

REACTIES:

  1. Pingback: BLOGLIEFDE VAN DE WEEK | luusjeindelucht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *