Confetti Soap #7: Kiki en een nieuw huis.

Hoi lieve confetti kijkers! Vandaag weer eens een nieuwe vlog. En de pinda is ook van de partij! Op een zomerse zaterdag gingen we op interieur-inspiratie de stad in en vielen onze barbecue plannen in de soep…

♥♥♥

Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan, je te abonneren en als je onze video’s leuk vindt, vergeet ze dan niet te liken. Alvast bedankt!

REACTIES:

  1. Hanneke

    Leuke vlog!

    Toen ik de kleurstalen in je vlog voorbij zag komen, bedacht ik me opeens dat je het misschien ook leuk zou vinden om te horen van een verfmerk dat ik laatst ontdekte (en ook gebruikt heb). Het heet fairf. Je krijgt gratis staaltjes thuis gestuurd. Beperkt aantal per keer, maar je mag zo vaak als je wilt. Ik heb er zelf een muur mee geverfd. Zo mooi! Echt een aanrader.

    Wat een fantastische mooi pindaatje hebben jullie trouwens!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *