HEMA roundup.

Het kan misschien lijken alsof ik niet bepaald druk ben aangezien het hier én op social media wat aan de rustige kant is. Maar echt, ik ben heus weer lekker bezig. Ja, met luiertjes wassen en een mensenkind laten groeien met behulp van mijn boezem, maar ook met leuke HEMA content maken. En omdat het zo leuk is om alles onder elkaar te zien: vandaag een mooie roundup vol vrolijke foto’s en creatieve animaties…

engelse drop helloplanter3 seasalt spray paspoorthoes GRR ijsblokjes 1 ijsblokjes 2 zeep sunday2

Allereerst een heerlijk zomerse foto serie vol fijne HEMA producten. Ik heb eerder ook wel sfeerfotografie voor ze gedaan, maar sinds een tijdje mag het wat conceptueler en dat vind ik héél leuk om te doen! En ik geef toe, ik ben er ook een beetje beter in dan in gezellige insta plaatjes. Die lijken makkelijk maar die vind ik zelf heel tricky om te maken…

enjoy-tas-lang1000x1000

En uiteraard heb ik ook alweer wat stop motion werk gedaan. Ik vind ze hoe simpeler, hoe leuker en deze eerste is dat helemaal. HEMA gebruikte deze op Pride zaterdag en daar was ik bere-trots op. De vloer lag vol met ballonnen toen ik hiermee bezig was, haha.

pride-powerbank-1000x1000

En ook deze regenboog lama werd gebruikt in de aanloop naar Pride. Net als de regenboog ijsblokjes foto’s. Ik drink de rest van het jaar nog gekleurde limonade, haha.

lama-1000x1000-3

Nog veel meer lama’s! In deze animatie experimenteerde ik voor het eerst met in- en uitzoomen en dat ging heel goed! Ik vind het een simpel maar leuk effect en al is hij niet heel ingewikkeld, het is wel een leuke manier om een collectie van producten te laten zien.

♥♥♥

Het blijft bijzonder dat HEMA social media content maken mijn werk is (en ook heel leuk om te vertellen als mensen vragen ‘wat je doet?’). En helemaal dat HEMA zo lief heeft gewacht totdat mijn verlof voorbij was. Ik heb tijdens het maken van onze pinda héél weinig kunnen werken en daar kun je als zelfstandige knap nerveus van worden. Wat als ze iemand anders vinden die net zulke leuke dingen maakt maar er niet bij loopt als een oliebol op pootjes?? Doei best job ever! Maar gelukkig, mijn lieve HEMA bazinnetjes hebben gewacht totdat deze oliebol weer een knakworstje (met een cocktailworstje) was geworden. (Sorry voor alle voedsel-vergelijkingen, van borstvoeding geven krijg je honger…). Iets waar ik héél, héél blij mee ben. ^_^

REACTIES:

 1. Anne

  Wouwie!!! Mooi hoor harde werker!! Knap hoe je alles combineerd. En ik snap jou Hema bazinnetjes wel! Ik zou jou ook graag in het creatieve team willen hebben houden… en nu heb ik ook honger ? (tekst met veel voedsel grapjes doet dat met een mens)

  Reageren
 2. slotsite

  I’m writing on this topic these days, slotsite, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

  Reageren
 3. wirben

  The number of cigarettes in a pack has to be one of the most commonly asked questions about cigarettes. You can find out how many cigarettes are in a pack by simply inspecting the packaging or asking your friendly tobacconist. Each cigarette comes with a filter, which is usually located at the tip portion of the cigarette.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *