Confetti soap #49 + kattenbonus!

Vandaag een extra, dubbeldikke confetti soap, want het is al drie (!!!) weken geleden dat ik er eentje schreef. Alhoewel ik het grootste gedeelte daarvan in de lappenmand lag (damn you mega-verkoudheid) heb ik toch ook een hoop leuke dingen gedaan. En mijn katjes hebben natuurlijk ook niet stilgestaan.

pancakes

Ooit, heel lang geleden, aten we pancakes. Ik weet echt niet meer wanneer. Maar ze waren vast lekker en als je een foto van pancake’s hebt, dan moet je hem laten zien nietwaar?

kerstkaarten zegelwax hippie thee gingerbreadman

Ook schreven Tom en ik heel gezellig een gigantische berg kerstkaarten. Die bijna allemaal op tijd zijn bezorgd. Tom is nu master in het gieten van zegelwax. En ik kreeg een geweeeeeeldig kaartje van Iris (die met de hippie thee) en van Ingrid (die met de gingerbread man) en nog veeeeeeel meer. Of ik word gewoon een ouwe sok, of kerstkaartjes schrijven is weer in, haha.

de kiekjes kar

Tijdens een kurkdroge, bijna zomerse zondagmiddag bezochten we ook nog een kerstmarktje in Groningen. Vriendinnetje Ellen en ik doken De Kiekjes Kar in en ik vind de foto echt fantastisch geworden.

agendas

Tussendoor stond ik ook nog even met de Team Confetti agenda 2016 in de Vriendin. Supertof!

santify 2 santify 1

Ik was iets te enthousiast met mijn nieuwe Santify app. Oeps… Ik heb hem inmiddels alweer van mijn telefoon gegooid, daar zal Tetkees wel opgelucht over zijn.

blender weegschaal

De dag voor kerst kreeg ik nog een ontzettend fijn perspakket (of was het een kerstpakket?) met een blender en een keukenweegschaal om een artikel mee te maken nog voor oud en nieuw. Op dat soort momenten moet ik mezelf altijd even knijpen: ‘is dit echt?’ Met de blender hebben we mocktails gemaakt en Tom weegt nu werkelijk ALLES af op de weegschaal. Het is zijn nieuwe beste vriendje in de keuken, hilarisch.

stoofperen bladerdeeghapjes kerstdiner

Met kerst koken Tom en ik sinds een jaar of vier voor mijn familie. De voorbereidingen bij ons thuis en dan de volgende dag alles in de oven schuiven bij mijn ouders. Tom maakt elk jaar stoofperen en mijn beppe (Fries voor oma) wil dan alle overgebleven peren na het eten mee naar huis nemen. Een groter compliment kun je niet krijgen. ;) Het recept voor de zoete aardappelpuree met pecannoten crumble komt trouwens binnenkort nog hier op de blog, het was de hit van de avond!

stersokken sinterklaas oppaspoes

Wat er verder nog gebeurde met kerst: we vierden sinterkerst met heeeeeel veel cadeautjes bij Tom’s familie, pasten op katjes van vrienden en lagen 2e kerstdag de hele dag op de bank voor de buis om alle kerstspecials van BBC terug te kijken.

uiensoep limoen drankje

Tom was al aan het proesten en snotteren tijdens de kerst en na de kerst begon ik ook. En het is nog steeds niet klaar! Het voelt als de langste verkoudheid in history en het heeft mijn vakantie en eerste werkweek van 2016 flink verziekt (see what I did there?). Ik heb dus vooral op de bank liggen balen. En ok, terwijl ik daar lag heb ik ook een algemene blogplanning voor heel 2016 gemaakt. En daar ben ik nu wel heel blij mee, maar dat echte vakantiegevoel mist nog een beetje. Ik heb alle mogelijk home remedies geprobeerd waaronder ui in heet water en limoensap met zout. Vooral die laatste was nasty, haha.

vuur 3 vuur 2 vuur 1

Als klap op de vuurpijl was ons gezelschap (de baasjes van onze oppaspoesjes) met oud en nieuw ook ziek. En dus was het Tom, ik, Mo, Tetkees en de ‘gezellige’ menigte in onze straat op 31 december. Het is traditie om een onwaarschijnlijk groot vuur te stoken en werkelijk alles erop te gooien. Banken, tv’s, autobanden, kasten van metaal, vuilnis, kerstbomen en plastic boodschappentassen, ALLES. Er kwamen dus niet bepaald hele gezonde dampen van het fikkie af en de brandweer heeft het op een gegeven moment toch maar geblust en opgeruimd. Na vijf minuten lag er alweer een matrasje en een bank in de hens op dezelfde plek. Oh well, het is maar één keer per jaar… ^_^

Oud en nieuw met zijn tweeën was trouwens heel gezellig en romantisch. We hadden verwacht dat maar met zijn twee een beetje triest zou voelen, maar het was bijzonder en fijn. :D

selfie olga loods 5 1

Tussendoor hebben we gelukkig onszelf een paar keer weten te herpakken. We zijn met zijn tweetjes uit eten geweest bij een semi chique restaurant (drie laagjes make-up en ik zag er weer een beetje presentabel uit) en we gingen naar Loods 5 in Amersfoort met Koos en Delana en dat was echt heel leuk. Vooral kijken en een paar kleine dingetjes kopen. ’s Avonds sushi besteld, looooovely.

bevroren raam sneeuw sneeuw nagels hot coco

Met frisse moed en een verstopte neus ging ik vorige week maandag weer aan het werk. Maar toen kwam de sneeuwstorm. Leuk als je binnenzit, maar als je naar buiten moet (en dat moest ik) is het een stuk minder. De dramaqueen in mij was ervan overtuigd dat mijn pink eraf was gevroren tijdens een fietsritje naar Staples. Dat viel gelukkig mee (na een kopje warme choco voelde ik hem weer), maar mijn griepje werd alleen maar erger in plaats van beter, oeps!

mo tetkees tv mo tetkees ziek

Donderdag besloot ik dat het genoeg was geweest. PAUZE en beter worden. En dus lag ik bedolven onder zachte en warme katjes de hele dag op de bank films te kijken. En het had geholpen! Vrijdag voelde ik me een stuk beter. Mo en Tetkees hebben blijkbaar healing powers!

Deze week hoop ik eindelijk verlost te zijn van mijn griepje en weer lekker aan het werk te kunnen. En naar buiten kan ook weer zonder om de vijf meter uit te glijden, woohoo!

KATTENBONUS!

mo mo tetkees mo slaap tetkees doosmo tetkees doos

Mo en Tetkees hebben een paar kartonnen dozen gekregen voor kerst. Vooral de hele diepe waar mijn nieuwe prullenbak in zat is zeer geliefd…

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Rianca

  Wat een heerlijke kattenfoto’s! En balen van je griepje. En de teamconfettie agenda is gewoon heel erg leuk dus een vernoeming is helemaal niet gek! ik gebruik hem met veel plezier.

  Reageren
 2. Linda

  Wat jammer dat je zo ziek was, ik hoop dat je je inmiddels weer een stuk beter bent. Fijn dat je het wel heel leuk hebt gehad en de kattenbonus is echt super leuk :-))

  Reageren
 3. Lotte

  Hahahaha, die Santify app is echt zalig! Die verbranding vind ik dan weer een pak minder leuk. De groene hippie in mezelf staat meteen op haar achterpoten als ik die ongezonde lucht zie :-(

  Reageren
 4. totosite

  I have been looking for articles on these topics for a long time. totosite I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

  Reageren
 5. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 6. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *