Confetti soap #30 + kattenbonus!

Aaaaaaaand, I’m back! Beetje gek, zo een confetti soap op dinsdag, maar het is misschien wel leuk om te weten wat ik heb uitgevreten in de tijd dat ik niet hier was. Ik heb ontstresst, in onze nieuwe keuken geklust, genoten van de zon en lekker eten en foto’s gemaakt van mijn katjes, zoals altijd…

donut

Twee woorden: TREAT YOURSELF!

keuken wagen keuken voor keuken papa lade lade 2 keuken in de maak

Dik twee weken geleden werd onze nieuwe keuken bezorgd. Een week lang werkten mijn vader, zijn collega, Tom en ik (wij deden de mietjes-klusjes zoals kastjes in elkaar zetten en gaatjes boren voor de greepjes) aan de nieuwe keuken.

pakketjes

Het enige wat gewoon doorging, waren de bestellingen versturen uit mijn webshop. Er zijn al aardig wat 3-PACK notitieblokken verstuurd. :D Wie gaat ze nog meer in huis halen voordat werk/school weer begint? ;)

bananenbrood

Tijdens onze keuken-klus-week hadden we een paar afspraakjes gepland bij vrienden en familie die wel voor ons wilden koken toen we even zonder keuken zaten. Vriendinnetje Ellen bakte zelfs bananenbrood, jum!

btw

Wat helaas ook niet kon wachten was de BTW aangifte. Maar dankzij mijn eigen BTW free printable, heb ik me er weer doorheen gesleept…

lunch

Toen onze klusmannen ons op vrijdagmiddag gedag zwaaiden was de basis af: een glimmend witte keuken met een houten werkblad. Maar de rest van ons huis lag onder een dikke laag zaagsel en er stonden nog 1000 finishing touches op onze to do list. Aan de ene kant was ik heel erg blij en dankbaar voor al het werk wat mijn handige papa had verricht, maar aan de andere kant was ik ZO MOE. Zoals je in mijn vorige artikel hebt kunnen lezen, was het tijd voor een mini vakantie. Gelukkig kon Tom ook nog een paar dagen vrij nemen zodat we een week de tijd hadden om langzaam ons huis weer op te frissen en van de after-klus-rotzooi af te komen. Heel fijn, zo zonder andere verplichtingen tussendoor.

Nadat we hadden besloten dat ik toe was aan een paar dagen rust, ontvluchtten we ons zaagsel-huis om in de zon een gebakje te eten. Daar knapt een mens van op! We hadden meteen energie voor tien om de puinhoop op te gaan ruimen.

spiegel ijs

Op zondagmiddag namen we weer een opruim-break met een rondje door de stad en een frozen yoghurt. Tijdens keuken-week was het ontzettend snertweer geweest en daarom was het hoog tijd voor een beetje zon-aanbidding.

lezen in het park fles green juice diy

Aan het begin van mijn vakantieweek las ik een boek in het park vlakbij mijn huis, ging ik ’s middags in mijn eentje naar de bios en klooide ik in onze nieuwe keuken. Alles gaat in mooie flessen van IKEA (zelfs de kattenbrokjes) en onze sapcentrifuge heeft nu zijn eigen plekje en mocht na een dikke week weer aan het werk. Ik liep één keertje hard omdat ik daar zin in had (en om het even af te leren) en daar heb ik het voor de rest van de week bij gelaten. RELAX!

nagellak ikea event ikea ikea food ikea catalogus

Technisch gezien werk, maar zo voelde het niet. Ik heb het over de catalogus lancering van IKEA. Een prachtige locatie, geweldig weer en een lunch verzorgd door Robert Kranenborg. Ingrid en ik hebben het heel erg naar onze zin gehad. Later deze week nog een uitgebreid foto-verslag!

cactus voet limonade

Na het event hadden we nog tijd om in Amsterdam naar cactusvoeten te kijken bij HearHear en in de zon te zitten met limonade. Aaaaah, zo fijn!

schapen pizzaaaa baileys milkshake

Vrijdag had Tom ook vrij en trokken we een summerdate uit onze grabbelton: de kinderboerderij! Daar waren hilarische krulletjesschapen, rondhupsende geitjes en… een wesp! Hij kreeg het voor elkaar om onder mijn arm te gaan zitten en toen ik mijn arm langs mijn lichaam liet hangen stak hij me door mijn jurkje heen. :( Omdat ik moeilijk midden op een veld met kinderen mijn kleren uit kon trekken, sleurde ik Tom een WC-hokje in om de schade te bekijken. Helemaal niet verdacht hoor, haha. Allemachtig, wat doet dat zeer! En dus gingen we maar naar huis om bij te komen op de bank met alle ramen en deuren dicht om de nare zwart-gele beestjes buiten te houden. Niet helemaal de summerdate die ik in gedachten had…

’s Avonds gingen we voor de revanche: terras met heerlijke pizza en een BAILEYS CHOCOLADE MILKSHAKE bij de Uurwerker. Ja, dat moest in capslock. ;)

nieuwe keuken

Zaterdag en zondag legden we de vloer in de keuken en was er genoeg gepuinruimd om eindelijk eens goed te stofzuigen. Het was alleen teveel voor onze oude stofzuiger die nu veel lawaai maakt, maar bijna niks meer naar binnen zuigt. Blijkbaar houdt zo’n ding het maar zolang vol met ge-ducked tape-te slang… Tijd om te gaan sparen voor een fancy Dyson stofzuiger waar Tom al jaren een oogje op heeft (gekkerd, wie heeft er nou een stofzuiger op zijn wishlist…).

KATTENBONUS!

fatima bob tetkees knipoog mo mo slaap mo mandje 2mo mandje tetkees keukenkastje

Deze keer hebben we een paar gast-katten in de kattenbonus: Fatima van Ellen & Erik en Bob, de supermarktkat die vaak bij de doosjes te vinden is en zich erg graag laat aaien. Mo is bijna niet meer thuis met het mooie weer, maar als hij er is, zorgt hij dat hij op een zeer fotogenieke plek gaat slapen…

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Saskia

  Wat goed dat je bent bijgekomen. Je had er heerlijk weer bij gelukkig afgelopen week. Over stofzuigers gesproken. Mijn schoonmoeder is gek op stofzuigers. Ze heeft er op elke verdieping 1 (hoeft ze er niet mee de trappen op te zeulen) en natuurlijk nog een in de garage. Dus in totaal 4(!!!!) stofzuigers in huis. Valt die vent van je dus nog wel mee ;).

  Reageren
 2. Maris Maria Renne

  Ik moest erg lachen om de foto van het schaap :-)
  Jullie keuken is mooi geworden! Zo’n verbouwing levert ook een hoop onrust op, wat je niet kunt gebruiken als je al op je tandvlees loopt. Goed dat je even stapje terug hebt gedaan en hopelijk gaat het nu weer wat beter ♡

  Reageren
 3. Anna

  Pff, wat een werk moet dat zijn, een nieuwe keuken! Maar dan natuurlijk wel extra leuk als het klaar is. Wel fijn dat jullie bij vrienden mochten aanschuiven. Bananenbrood <3!

  Reageren
 4. Miriam / Peertje

  De keuken is mooi geworden voor zover ik dat kan zien nu. Ik ben benieuwd naar de uiteindelijke foto’s. Wat een leuk wit jurkje/rokje heb je aan. Oh, en love de sandalen.

  Reageren
 5. Dina

  Dat schaapje, wat een lieverdje zeg! <3 Krulletjesschapen, leuk woord. Jullie keuken is echt super mooi geworden zeg. En dat van de stofzuiger op de wishlist ken ik, ik heb een vriendin die ook altijd dat soort dingen op haar wishlist heeft staan haha (mafkees!).

  Reageren
 6. Astrid

  Wat heerlijk om een hele nieuwe keuken te hebben, nog helemaal schoon en netjes. En kijk altijd uit naar de kattenbonus altijd schattige plaatjes die je dag weer even opfleuren!

  Reageren
 7. baccarat online

  As I am looking at your writing, baccarat online I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

  Reageren
 8. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…

  Reageren
 9. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……….

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 14. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *