Confetti soap #26 + kattenbonus!

Afgelopen week was het bakken geblazen (en dan bedoel ik geen koekjes maar het weer), was het laatste food festival van deze zomer in Groningen en zeulde ik de stad door met een enorm boekomslag… Crazy times!

bakkerij blanche

Vorige week zaterdag ging ik samen met mijn schoonzusje een broodje eten bij Bakkerij Blanche. Heel lekker, maar als je een broodje haalt bij hun bakkerijgedeelte en koffie drinkt in het cafe gedeelte, moet je dat apart afrekenen. Beetje onpraktisch. Maar de wc’s zijn wel heel mooi, dus dat maakt het weer goed, haha.

handboek voor mietjes omslag promotie

Die middag gingen Tom en ik met de auto naar mijn uitgever om een stapel Handboeken voor mietjes op te halen voor in de Team Confetti webshop. Ook stond er nog een promotie dingetje waar ik ooit mee in een boekhandel heb gestaan: een levensgroot bord met de omslag van het boek erop waar twee hoofden uit zijn gesneden (ok dat klinkt heel creepy). Maar boehoe, het bord paste nèt niet in de auto. Er zat niks anders op om met dat bord de hele stad door te sjouwen om het naar huis te brengen. En ja, we hebben wel wat rare blikken gehad, haha.

panda bun

We gingen weer terug op de fiets om de auto op te halen (nee jongens en meisjes, het was helemaaaaaaal niet een omslachtige dag). Maar geluk bij een ongeluk: we kwamen langs het laatste food festival in Groningen deze zomer (voor zover ik weet) en aten een heul lekker broodje van de Roaming Panda food truck. HEER-LIJK. We hebben er zelfs twee gehad, zo lekker, oeps.

taart park

Zondagochtend was het heel erg mooi weer (die middag zou het gaan regenen) en dus overtuigde ik Tom om koffie met taartjes te gaan eten in het mooiste parkje van Groningen: het Noorderplantsoen. Yes, een goede keuze.

Fatima fancy koffie

Zondagmiddag hing ik op de bank bij vrienden en hun katje Fatima. Arme Tommie moest nog aan een presentatie voor zijn werk bezig en kon dus niet mee, maar hij heeft me wel heen en weer gebracht met de auto omdat het heeeeeel hard regende. Taxi Tom to the rescue! Extra boyfriend bonus points voor hem! O en onze vrienden kunnen héle lekkere koffie maken. :)

pakje

Oefenen met het inpakken van webshop cadeautjes, eh, bestellingen. Een vloeipapiertje met een mooie TC sticker erop gaat er sowieso omheen, met de verdere aankleding ben ik nog een beetje aan het klooien. Inpakken als een cadeautje met stevig papier of gewoon een envelopje? Keuzes, keuzes…

station sandalen bloggers thee iris saske thee

Dinsdag maakte ik een kort treinritje naar Zwolle om met een paar héle leuke bloggers en Youtubers een high tea te doen (en met doen bedoel ik eten en drinken). Het was heel erg gezellig, een verslagje van die dag vind je hier.

graffiti mint ijs

Voor mijn mindfulness training moest ik deze week een wandeling maken van 15 minuten tot een half uur en me heel bewust zijn van mijn lichaam (gewoon lopen lijkt vanzelf te gaan, maar da is natuurlijk nie) en mijn omgeving. Ik maakte een paar fotootjes onderweg en toen ik in de brandende hitte langs een ijstent kwam, stopte ik spontaan voor een bolletje mint ijs. Lopen in plaats van fietsen op je dooie gemakkelijk voelde opeens als me-time, cool. :)

aardbei vergiet

Bij de Flying Tiger hebben ze álles in de vorm van een aardbei, zelfs een vergietje. Maar die heb ik niet nodig want ik héb al een schattig klein vergietje en de kastruimte in onze keuken is helaas niet eindeloos… Be strong!

pancakes

Soms heb je iets beters nodig op een doordeweekse ochtend dan een donkerbruine boterham met suikervrije pindakaas. Zoals kaneel pancakes met maple syrup (recept hier). Tom was ook blij met deze keuze. Heb ik gelukkig ook weer wat girlfriend bonus points gescoord. ;)

mama jarig

Mijn mama was donderdag jarig en ik heb zo ongeveer de hele Paperchase afdeling bij V&D in een goodie bag gepropt. Ze hebben daar zoveel leuke dingetjes. Ook deze kaart met uitvouwbare berenbuik. <3

nieuwe beker

En toen ik een keramieken beker met gouden stipjes bij Paperchase zag staan met 50% korting, móést ik hem wel meenemen. Ik had door de hitte alleen niet zo goed opgelet want thuis kwam ik erachter dat hij niet in de vaatwasser mag, de horror! Thee- en koffievlekken zijn al zo’n pain in the ass om uit bekers te schrobben. Maar Ingrid zei dat de truc zout is. Water met zout. To be continued… ;)

KATTENBONUS!

tetkees uitkijk tetkees tussen de crap tetkees gang tetkees buiten kijken tetkees bakken mo tetkees kat

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag y’all!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Aïsha

  Oooh die broodjes van roaming panda waren inderdaad heerlijk. De Philly Cheesesteak was ook super lekker. Hihi, wat een schattig katje is die Fatima!!

  Reageren
 2. Marion

  De high tea heb ik nu van alle deelnemende kanten gezien geloof ik. Ontzettend leuk! Die kat hihihi. Funny met die zwarte plek onder zijn neus. Net alsof hij aan een pot zwarte verf geroken heeft. Fijne zondag!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hij is van Donna Wilson en je kunt hem kopen bij een paar Nederlandse webshops. Niet schrikken van het prijsje, het is een beetje een designer bordje. ;)
   Ik vind haar werk geweldig. Ik had net een uitnodiging gekregen om naar de perspresentatie van haar nieuwste collectie te komen in Londen, maar de vliegkaartjes waren me een beetje te prijzig. HUILEN!

   Reageren
 3. Frauke

  Wat een super gezellige foto’s! Haha, met dat bord rondlopen moet inderdaad wel even vreemd geweest zijn. Maar dat heerlijke eten lijkt me een top beloning :D. En ooh, die Paperchase dingen… hoe schattig! Ik wou dat dat hier ook was haha! Ik vind je (blauw met bruine) sandaaltjes trouwens echt supermooi. Mag ik vragen vanwaar je die hebt? X

  Reageren
 4. ingrid

  Zout tegen thee-aanslag, dat geeft mij even een eureka-momentje! Mijn collega’s en ik was op het werk onze theekopjes ook nooit zo vaak af, dus we hebben allemaal mokken met een dikke laag bruine aanslag (nog nooit ziek van geworden;)). Ik heb een tijd geleden een kop cup a soep in zo’n mok gemaakt en toen was de aanslag verdwenen. Ik vond het heel raar en dacht dat het kwam door chemische meuk in de cup a soup. Blijkbaar dus gewoon zout, hilarisch:)

  Reageren
  1. Ingrid

   Ja echt hoor! Zout erin strooien, heet water erbij en met een keukenrolletje of sponsje ff boenen, naspoelen en het shined weer als een zonnetje :)

   Reageren
 5. Hannelore

  Ik heb in plaats van zout altijd schuurmiddel gehoord en dat werkt echt als een zonnetje! Zout is natuurlijk wel iets milieuvriendelijker dus dat ga ik ook wel eens testen.
  Yay voor huishoudtrucjes!

  Reageren
 6. Engelien Boven

  Heet water + soda. Werkt als een trein voor aanslag in mokken en bekers. En voor ontstoken plekjes ;)
  Even laten staan, afwassen en klaar…
  Ook prima voor aangekoekte zooi in pannen.
  *einde huishoudelijk bericht*

  Reageren
 7. Anita

  Wat een coole beker van Paperchase!! Maar idd zo balen dat hij niet in de vaatwasser kan. Ja die high tea zag ik al op voorbij komen, fijn dat het zo geslaagd was.

  Reageren
 8. Ilse

  Heerlijke foto’s weer! Die ene waarbij de poes in het paadje ligt is heel simpel en ik denk dat het juist daarom mijn favoriet is. ^. ^

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 11. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *