Altijd feestelijk tafelen met Iittala + winactie!

Ik hou van mooie dingen. Dat weten jullie. Alles met een mooi patroontje of illustratie is welkom in mijn huis. En dat geldt ook voor (of misschien juist wel) servies. Wij hebben bijna niks dubbel in onze keukenkastjes, we hebben alleen maar lievelingskopjes en bordjes in ons huis. En sinds kort hebben wij er een paar favorieten bij: een serviesset van Iittala!

Voor een samenwerking met Iittala mocht ik een serviessetje uitzoeken voor mezelf en… voor een Team Confetti bezoeker! Hieronder laat ik heel graag zien hoe dat setje eruit ziet, hoe het makkelijk te combineren is met je eigen servies en hoe je heel simpel je tafel heel feestelijk kunt dekken. En natuurlijk hoe je al dat moois kan winnen…

iittala kerst 12iittala kerst 8 iittala kerst 4

Hierboven zie je alle drie de onderdelen van mijn Iittala set: Bord Tanssi (met de vossen), diep bord Taika en mini schaal Sarjaton. Mijn hart was direct gestolen door het dansende vosjes bord en ik hoef niet uit te leggen waarom toch? Look at it! Ik wist meteen: mijn tafel krijgt een feestelijk bosdiertjes thema tijdens de feestdagen. En alhoewel elk item uit een andere collectie komt, matchen ze perfect.

iittala kerst 9

Er zitten veel warme kleuren in de bordjes en kommetjes van mijn setje verstopt. Maar ook donkerblauw en grijs. En dat maakt het combineren met elkaar heel makkelijk, maar ook matcht het met mijn eigen favoriete bordjes, kijk maar:

iittala kerst 1

Het bordje met de beer en die met de vogelpootjes had ik zelf al in huis en matchen heel mooi met het Iittala setje! Ik vind dit erg handig omdat ik me niet wil beperken tot maar één servies. Ja, het staat heus heel netjes, alles hetzelfde. Maar ik ‘spaar’ mijn servies liever. Elke keer als ik een nieuw bordje of kopje vind waar ik verliefd op word, gaat het mee naar huis. Als ik dubbele setjes in huis hebt, dan komt het omdat ik het heb gekregen voor mijn verjaardag (of omdat mijn moeder het niet kon laten).

iittala kerst 5iittala kerst 3

Ik ben een budget-queen (you guys know), maar voor een prachtig designbordje dat ik elke dag kan gebruiken, geef ik met liefde wat meer uit. Als grafisch ontwerp-nerd kan ik echt ‘fan’ zijn van een merk en gillen als een Belieber als ik het in een winkel tegenkom, hihi. En omdat ik er jaren over doe en niet in één keer een heel servies aanschaf (wat ik misschien na een jaar weer beu ben), is een designmerk als Iittala eigenlijk dus heel budget-proof. Ze doen heel hard hun best om de kleuren en illustraties op hun servies een tijdloze uitstraling te geven en altijd met elkaar te laten matchen. Zo kun je tien jaar lang elk jaar een nieuw bordje kopen en toch past het bij elkaar. Slim hoor!

iittala kerst 6 iittala kerst 10

Nog even over het tafeldekken straks met de feestdagen: wat mij betreft hoeft het allemaal niet zo donker meer met veel rood, goud en groen. Een vrolijk papieren tafelkleed en een pakje glimmend gouden rietjes en je ‘every day’ servies is genoeg. Mix & match is veel gezelliger! Dus krijg je opeens je hele familie op bezoek straks en maak je je zorgen of ‘alles wel bij elkaar past’? Don’t! Kijk wat je hebt en koop er desnoods een paar bordjes bij die er een beetje bij passen. Het vossenbord past bij alles toch? Vind ik wel. #treatyoself

WINACTIE!

Zoals ik eerder al zei: niet alleen ik mag genieten van een mooi nieuw Iittala setje, maar ik mag ook nog één van jullie blij maken met precies hetzelfde setje. Het vossenbord, het diepe bord en het lieve kleine schaaltje kunnen dus binnenkort van jou zijn!

Wil jij kans maken op net zo’n mooi setje als in dit artikel? Verzin en maak dan een leuke tafeldecoratie om de tafel nog gezelliger te maken. Deel deze via Instagram onder de hashtag #IittalaNL en tag mij @teamconfetti daarin.  Je hebt t/m 15 december de tijd om mee te doen. Op 16 december kies ik een winnaar uit en die krijgt van mij een emailtje. Heel veel succes!

disclaimer

REACTIES:

 1. Frauke

  Wat een superleuk servies! Het past echt zo bij je tafelschikking, mooi! Ik heb zelf liever wat minder drukke borden bijvoorbeeld, maar zoals je zegt is het wel iets dat jaren meegaat en daar betaal je wel eens wat meer voor :D. X

  Reageren
 2. Hanneke

  Mooi die vosjes inderdaad! Maar helaas…ook ik geen instagram. Maak er iemand anders dus maar heel blij mee!
  Wat stonden jouw planners trouwens mooi in de nieuwste Flow! Dat gaat je vast een hoop werk bezorgen (want wie wil er nu niet zo’n planner?).

  Reageren
 3. Maris Maria Renne

  Wat een super cute servies! Zou ook bij mijn servies matchen! Ja heus, dat gaat prima samen, LOVE it!
  Heb je de Flow inmiddels al gezien? Ik heb ‘m net ontvangen namelijk (maar nog niet geopend) en kan wel een foto voor je maken als je wilt <3

  Reageren
 4. Pingback: Confetti soap #46 + kattenbonus! | Team Confetti

 5. Nene

  Ik ga zeker nog meedoen, maar nog even een leuke decoratie verzinnen, wat er wel een beetje bij past. Kleurtjes heb ik al in mn hoofd, nog een beetje speuren naar spulletjes, ik denk dat de doos met kerstversiering maar tevoorschijn moet komen ☺

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions….

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…..

  Reageren
 8. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 14. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *