8 films waar ik naar uitkijk.

Gastblog door Tea – Vandaag een post met acht films waar ik naar uitkijk. Ik werk al een tijdje niet meer in de filmwereld en loopt echt achter met films. Gelukkig heb ik al een aantal tijdens het het London Film Festival af kunnen strepen, maar er blijven genoeg om een post (of twee) te vullen…

The Edge Of Seventeen

In The Edge of Seventeen krijgt de hoofdpersoon te maken met alles wat er bij puberteit komt kijken. Maar het wordt pas echt erg als haar beste vriendin een relatie krijgt met haar oudere broer. Toen ik de trailer voor de eerste keer zag, deed de sfeer me een beetje denken aan Easy A en The DUFF en als deze half zo goed is dan ben ik om.

◼ ❙❙ ❚❚ ► ⚫ ⏪ ⏩

Valerian and the City of a Thousand Planets

Ik kan gerust het ene moment een drie uur durende documentaire over Mongoolse keelzangers kijken en het andere moment genieten van een actie film van Luc Besson. Zijn nieuwste film is een space opera gebaseerd op een Franse comic. Valerian en Laureline zijn twee speciale agenten die op missie worden gestuurd naar de intergalactische stad Alpha. Een metropool waar verschillende soorten inwoners uit het hele heelal hun talenten en technologie hebben gekoppeld voor de beste leefomstandigheden.

◼ ❙❙ ❚❚ ► ⚫ ⏪ ⏩

Passengers

We blijven nog even in de ruimte en dit keer met dreamteam Chris Pratt en Jennifer Lawrence. Op een routinereis door de ruimte naar een verre kolonie, worden twee passagiers door een storing 90 jaar te vroeg ontwaakt uit hun hyperslaap. Zoals je in de trailer ziet is dat niet voor niks… Dramahaah.

◼ ❙❙ ❚❚ ► ⚫ ⏪ ⏩

La La Land

Over een koppel wiens relatie onder druk komt te staan wanneer hun succes hen ook geleidelijk uit elkaar drijft. Eigenlijk ben ik niet zo een fan van musicals, maar als Ryan Gosling en Emma Stone er met eentje komen, dan ga ik die natuurlijk wel kijken. We zagen ze al eerder samen in Crazy Stupid Love, als ze een klein beetje van díé chemie hebben meegenomen dan moet het helemaal goedkomen.

◼ ❙❙ ❚❚ ► ⚫ ⏪ ⏩

Ghost In The Shell

In de film speelt Scarlett Johansson een hybride cyborg die leiding geeft aan een politie-eenheid die de meest gevaarlijke criminelen en extremisten uitschakelen. Maar dan komt ze zelf in gevaar nadat iemand het heeft gemunt op cybertechnologie en deze probeert te vernietigen. Nog eentje die gebaseerd is op een comic – of manga in dit geval – en ik ben zooooooo benieuwd hoe sommige scenes eruit komen te zien.

◼ ❙❙ ❚❚ ► ⚫ ⏪ ⏩

Wonder Woman

We zagen haar al voorbijkomen in Superman vs Batman, maar Wonder Woman komt volgend jaar met haar een eigen film. Voordat ze Wonder Woman was, was ze Diana, prinses van de Amazones, opgeleid tot een onoverwinnelijke krijger. Als op een dag een Amerikaanse pilot op haar paradijselijk eiland crasht en haar vertelt over een conflict in de buitenwereld, verlaat Diana haar eiland en is ze ervan overtuigd dat ze het allemaal kan tegenhouden voor het uit de hand loopt.

De eerste teaser trailer vond ik maar niks, maar ik moet zeggen dat ik na het zien van deze wel onder de indruk ben en nu heel benieuwd ben welke kant ze met haar op gaan.

◼ ❙❙ ❚❚ ► ⚫ ⏪ ⏩

Life

Deze post had net zo goed de-drie-ruimte-films-waar-ik-naar-uitkijk kunnen heten. Maar deze met Jake Gyllenhaal EN Ryan Reynolds móést erbij. Jake, Ryan en hun team staan op het punt één van de grootste ontdekkingen te doen in de geschiedenis van de mensheid; het eerste bewijs van buitenaards leven op Mars. Maar zoals je kan zien, gaat dat niet helemaal goed. Of ze het gaan halen? Nog even tot mei 2017 wachten…

◼ ❙❙ ❚❚ ► ⚫ ⏪ ⏩

Logan

We gaan fast forward naar 2024 voor de nieuwe ‘Wolverine’ film. Het gaat niet zo goed met de mutants, Wolverine zijn helende krachten nemen af, het lijkt erop dat Professor Xavier Alzheimer heeft, maar er lijkt nog een klein beetje hoop te zijn …

◼ ❙❙ ❚❚ ► ⚫ ⏪ ⏩

Ik zag dat Passenger en La La Land op dezelfde dag uitkomen. Ben jij team Chris Pratt & Jennifer Lawrence of team Ryan Gosling & Emma Stone of maakt het jou helemaal niks uit?

☆☆☆

Tea woont in Londen en houdt van films. Ze heeft een eigen blog, teawashere.com en één keer in de vier weken blogt ze voor teamconfetti.nl.

REACTIES:

 1. Charlotte

  Sweeeeeeet een nieuwe X-Men film! Ik volg het niet op de voet, maar als ik hoor dat er iets nieuws uitkomt ben ik altijd wel blij ^_^ Zelf kijk ik ook uit naar Fantastic Beasts :)

  Reageren
 2. Kathleen

  Ik voorspel KEIHARD een Titanic-einde voor Passenger. :D

  En La La Land staat hier ook zeer zeer zeer hoog op mijn “te kijken”-lijstje. Ik kan echt niet beslissen of ik team Chris-Jenn of Ryan-Emma ben. Het zijn allemaal zo’n schatjes! Ik ben wel heel benieuwd naar de chemistry tussen Chris en Jenn. Ik zie ze allebei ontzettend graag spelen, maar of dat vonken geeft op het scherm, dat wordt nog even afwachten. Dat Ryan en Emma vonken veroorzaken, dat weten we intussen al (Crazy Stupid Love).

  Natuurlijk tel ik ook de dagen tot de live action van Beauty and the Beast want… FANGIRL. ;)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *