450 volgers + Winactie Cadeaubon Budgetlover!

header

Wat gaat het snel, ruim 450 volgers alweer!!! Omdat we echt heeeeeel erg blij zijn met al onze volgers, nieuw en oud, hebben we alweer een winactie met een hele mooie prijs!

Wat kun je winnen?

cadeaubon

Je wint dus een cadeaubon van 10,- euro voor Budgetlover.nl + Gratis verzending!!! (Binnen NL)

Budgetlover.nl is een leuke webshop voor accessoires en kleding.
Alles wat er te koop is kost maximaal 20,- euro! Dus wanneer je even wat minder te besteden hebt, maar toch graag iets nieuws wilt, is Budgetlover de ideale shop.

hello-armbandwintersjaal-roodoorbellentrui-eagle-eyesStel dat je de cadeaubon wint kun je natuurlijk direct als een gek beginnen met shoppen, of nog heel eventjes wachten. Budgetlover.nl is namelijk druk bezig met het vernieuwen van de website. Binnenkort komt een nieuwe lay-out en een nieuwe voorjaarscollectie!

Hoe doe je mee?

Het is eigenlijk heel erg simpel, Like Budgetlover.nl op Facebook, dit is verplicht voor deelname! Gebruik het Rafflecopter schermpje hieronder!*

a Rafflecopter giveaway

*Uitleg Rafflecopter opties: Om kans te maken op de prijs moet je Budgetlover Liken op Facebook, druk hiervoor op de “ik vind dit leuk” knop. Zie voorbeeld hieronder:

voorbeeld

Laat in een reactie op dit artikel weten dat je meedoet. Wil je extra kans maken op de prijs? Volg dan de blog van Imabudgetlover via Bloglovin’ en Like Team Confetti op Facebook.
Je kunt meedoen t/m vrijdag 24 januari.

REACTIES:

  1. Pingback: Meest waardevolle spullen van verschillende bloggers | Team Confetti

  2. Pingback: Laatste Kans!!! Winactie Cadeauvon Budgetlover | Team Confetti

  3. Renée

    Hallo top winactie onwijs leuke site ik volg jullie al op bloglovin en ga zo fb pagina liken! Superleuk deze actie ik hoop ook dat ik nog op tijd ben! X

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *