100 things summer challenge #3

header

Het is weer tijd voor een update. Benieuwd of ik al een beetje opschiet?

Voor deze update heb ik mijn sierraden, nagellak en naaidoos onder handen genomen. Vooral de naaidoos kreeg een flinke make-over. Het was een dikke bende, maar nu is hij weer netjes:

voor-na

Er kwamen nog flink wat spullen uit die ik echt niet meer nodig had. Ook bij de sierraden kon ik flink wat wegdoen. De nagellak viel tegen, ik ben veel te verknocht aan al die mooie kleurtjes. Dit was het resultaat qua weggegooide spullen: (vanaf de lepel)

weg

En ik heb er amper iets bij gekocht: (vanaf de pot)

bij

totaal

Nog maar eentje te gaan!

Hoewel het erg goed gaat met de challenge, heb ik nog niet het idee dat mijn huis veel leger is geworden. Er staan welliswaar nog dingen op marktplaats die nog niet verkocht zijn en de weggeefdoos is nog niet leeg. Maar dat zit allemaal nog keurig in de drie dozen die ik daarvoor maakte. De ‘dozenkamer’ is nog amper aangeraakt.

Ik heb daarom besloten er een summer/fall/winter/spring challenge van te maken. Elk kwartaal gaan er in totaal 100 dingen weg. Dat zijn 400 dingen in een heel jaar. Ik ben benieuwd hoe ons huis er uit ziet…

Omdat het natuurlijk niet bijster interessant is, zal ik in de komende kwartalen slechts 1 keer per maand verslag doen van de challenge. Het is voor mij een goede stok achter de deur om het te volbrengen, alvast bedankt dus!

Als je bent geïnteresseerd in het schema wat ik gebruik, ik heb hem voor iedereen beschikbaar gemaakt!  Als je hier klikt word je doorgelinkt naar een andere pagina. Hier kun je inloggen met je google account. Door in te loggen kun je je schema opslaan en op een ander moment weer verder gaan. Als je er eenmaal bent, spreekt het voor zich. Kom je er toch niet helemaal uit, staat er in dit artikel wat meer informatie. Succes!

REACTIES:

 1. Karlijn

  Jeetje wat ben je goed bezig! En die dingen die je er bij gekocht hebt had je echt nodig toch? Goed dat je ermee door gaat. Dan ga je er denk ik ook meer van merken.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hihi, nou, de pot niet echt, maar daar zag ik het praktisch nut wel van in. Maar de plintenknipper en de ondervloer was wel echt nodig. Je zou denken dat de ondervloer inmiddels onder de vloer was beland, maar we hebben nog een stukje over wat we gaan bewaren voor een volgende keer ;)

   Reageren
 2. Tamarah

  Goed bezig! En ik vind het wel interessant om te lezen hoor en ik denk dat ik er ook maar een seizoens gelegenheid van maak. Soms zijn het maar kleine dingetjes die je weg doet waardoor het resultaat niet gelijk zichtbaar wordt.. maar toch geeft het mij voldoening :D.

  Reageren
 3. Veronica

  Wat een leuke challenge! Ik zou er zo aan mee kunnen doen, aangezien ik nog kisten vol met spullen heb staan die ik uit zou moeten pakken en moet opruimen. En die spullen staan dus ondertussen al bijna een jaar ingepakt….

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   O, ik ken het. Wij hebben dus een kleine kamer vol staan, al een half jaar. Eerst klussen, dan uitpakken. Maar dan moet je wel gaan klussen. Oh well, dit weekend gaan we weer aan de slag!

   Reageren
 4. donette

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *