Wie mag ik een kaartje sturen?

Emails kunnen heel leuk en persoonlijk zijn, maar er gaat NIKS boven echte post. Het hartverwarmende gevoel van een kaartje op je deurmat is daar niet mee te vergelijken. Sinds ik fulltime blog, krijg ik veel meer post dan ervoor en ik word er elke keer weer blij van. Tijd om iemand anders blij te maken met leuke post! In samenwerking met Hallmark ga ik een paar van jullie een persoonlijk kaartje sturen. :D

Hallmark heeft namelijk een hele leuke nieuwe collectie, de ‘Lifestyle’ collectie. De kaartjes zijn bijzonder omdat er een extra textuur is toegevoegd.

hallmark lifestyle collectie 03

Dat klinkt heel erg spannend, maar het betekent dat er bijvoorbeeld kaartjes van hout (zie hierboven), dik karton en blik zijn. Je kunt je kaartje dus (als je zou willen) ook aan de muur hangen en hij kan niet meer verkreukeld aankomen. De postbodes kunnen af en toe een beetje ruig met post omgaan, dus dat is een fijne bijkomstigheid. :D

Ik mocht er een paar uitkiezen om te laten zien EN om te versturen, joepie! Ik heb uiteraard de vrolijkste met de leukste patroontjes en party-spirit uitgezocht, haha. Check ‘em out:

hallmark lifestyle collectie 01 hallmark lifestyle collectie 02 hallmark lifestyle collectie 05 hallmark lifestyle collectie 06 hallmark lifestyle collectie 04

De laatste is mijn favoriet, met ballonnen, stipjes en een quote waar ik het HEEL ERG mee eens ben. Dat lukt natuurlijk niet altijd, soms zijn dagen gewoon stom, maar als het even kan, maak een feestje van elke dag (en plak confetti stippen op je muur)!

En nu de FUN PART! Ik ga deze kaartjes allemaal versturen naar jullie! Ik heb er vijf en kan dus vijf blij maken met een handgeschreven kaartje. :D

Voor wie wel een opstekertje in de vorm van een vrolijke Lifestyle kaart kan gebruiken: laat een reactie achter met ‘ja, ik wil!’ en vertel welk kaartje je het leukst vindt. Ik kan niet garanderen dat je dat kaartje ook krijgt, maar ik ga wel mijn best doen. Je hebt tot en met aanstaande vrijdag (10 april) de tijd om mee te doen. Vrijdag gooi ik jullie allemaal in de random name picker en krijgen de winnaars een berichtje van me. En ergens volgende week gaan de kaartjes op de bus!

♥♥♥

Geen kaartje gekregen? De kaartjes zijn nu verkrijgbaar bij Primera, The Read Shop, AKO, Cigo, Vivant en de betere wenskaartenwinkel en kosten €5,95 per stuk. Daar kun je iemand anders blij mee maken of gewoon lekker in je eigen huis ophangen.

REACTIES:

 1. gerhilde maakt

  Echt leuk, die kaartjes, ik zou die vooral eens willen voelen. Mijn favoriet is Pluk de dag, maar ik neem aan dat je enkel binnen Nederland verstuurt? Als je ook naar België stuurt: Ja, ik wil!

  Reageren
 2. Aïsha

  JA IK WIL! Geen voorkeur voor kaartje, dat laat ik lekker aan het lot over ☺️ Leuke kaartjes. Ik vond dat Hallmark de laatste tijd een beetje stoffig, maar daar is dus verandering in gekomen!

  Reageren
 3. Maaike

  Ja ik wil!!
  Ik vind het pluk de dag kaartje onwijs schattig, en het laatste kaartje om op te vreten.
  Die verdienen een plekje aan mijn muur!

  Reageren
 4. Denise

  Ja ik wil! Een kaartje voor mijn oudste zoon van 12. Vooral de LIEF kaart is dan zo van toepassing. Hij voelt zichzelf soms wat minder dan een ander, zeker tov leeftijdsgenoten. Maar hij is zo ontzettend lief en dat mag hij voelen.

  Reageren
 5. Wendy

  Wat een toffe kaarten! Ik heb zelf eens een houten kaart verstuurd en dat is zo leuk! De ontvanger voelde zich dubbel zo speciaal :) Pluk de dag is mijn favoriet, om de vormgeving, maar ook omdat het mijn lijfspreuk is!

  Reageren
 6. Berber

  Wat een leuke kaartjes! Is weer eens wat anders. En ‘ja, ik wil’! De quote van het eerste kaartje is zo ongeveer mijn levensmotto en daarmee dus mijn favoriet :) tijd om de slingers vandaag weer op te hangen.

  Reageren
 7. Jessica

  Wat een geweldige kaarten, heel leuk bedacht! Mijn favoriet is degene met ‘het leven is een feestje’, die zou ik graag op mijn deurmat vinden ;-)

  Reageren
 8. Jantine

  Ja ik wil! Voor mij is het eerste kaartje toch wel een beetje favoriet (met de quote dat je zelf de slingers op moet hangen), al vind ik ze allemaal erg leuk.

  Reageren
 9. José

  Ja, Ik wil! (Dat klinkt alsof je me net ten huwelijk hebt gevraagd Hihi)
  Ik vond alle kaartjes mooi, vooral ‘pluk de dag’. Het kastje met ‘life is better with friends’ zou ik zo ophangen, omdat ik mezelf daar nog wel eens aan moet herinneren.. dat zou dus een erg goede voor me zijn :)

  Reageren
 10. Hedwig

  Ja graag! Leuk om een kaartje te ontvangen terwijl het niet eens mijn verjaardag is, haha, dat komt nu niet meer zo vaak voor. Ik vind het ‘Life is so much better with friends’-kaartje het leukst, omdat ik de laatste tijd merk dat dat maar al te waar is :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   ‘Zomaar’ kaartjes zijn toch het beste he? Ik heb er gisteren nog eentje gekregen, ik was helemaal in de wolken. ^_^

   Reageren
  1. nienke

   Mijn hele bericht is weg huh..

   Graag de onderste kaart, die kan ik wel gebruiken nu!! Of de kaart “life is better with friends” :)

   Reageren
 11. Kirsten

  Euuuhhh Ja, ik wil! Wat een onwijs leuke kaartjes! Ik vind ze allemaal heel leuk en ik zou er dolgraag eentje ontvangen. Post, mits de enveloppen niet blauw zijn, is awesome :)

  Reageren
 12. Bibi

  Ja ik wil! Wat zouden ze perfect staan in mijn nieuwe huisje. Pluk de dag zou er zeker wel passen. Vooral omdat dat mijn quote is.

  Reageren
 13. Malou

  Oehhhh wat leuk <3 Ik hou van post… ik vind de laatste heel erg leuk! Maar de 'lief' ook. Is die inclusief kuiken hihi.

  Reageren
  1. Luana

   Oeps, te snel! Wou er nog aan toevoegen dat ik gek ben op het krijgen en versturen van post. Ik lig nog net niet de hele dag op de deurmat te wachten op de postbode hahaha

   Reageren
 14. Laura

  Ja ik wil! Ik probeer dit jaar ook een stuk meer kaartjes te versturen en dat is zo leuk! Dus een weer eens zelf een kaartje ontvangen is natuurlijk nog leuker!

  Reageren
 15. Meike

  JA IK WIL ! , maar ik vind ze allemaal zo leuk, maar als ik dan toch echt moet kiezen denk ik dat ik ga voor de kaart “life is so much better with friends” . Echt een heerlijk “feelgood” tekst !

  Reageren
 16. Tessa

  Ja ik wil! :D Ik ben gek op ‘echte’ post en vind het ook superleuk om zelf kaartjes te sturen. Ik vind het kaartje met ‘Pluk de dag’ heel erg leuk, die krijgt dan een ereplekje op mijn kaartjesboard :D.

  Reageren
 17. Tine

  Ja, ik wil! :D Ik vind het kaartje met de balonnen en de tekst: ‘Celebrate every day like it’s your birthday’ het leukst!

  Reageren
 18. Kelly

  Ja, ik wil! Ik weet alleen niet of je ze ook naar Portugal kan versturen, daar ga ik op dit moment naar school haha. P.s. Ik laat me graag verrassen

  Reageren
 19. Lola

  Ja, ik wil !!! Ik vind alle kaartjes heel erg leuk maar mijn favorieten zijn toch wel “Pluk de Dag” en “Celebrate every day like it’s your birthday”. Maar als je mij toch een handgeschreven kaartje stuurt dan maakt het me niet zoveel uit dan vind ik elke kaart van jou super !!!!! Succes met het uitkiezen van de 5 gelukkigen, het zal wel weer een moeilijke keuze worden….

  Reageren
 20. Nikita

  Ja ik wil !!!
  Dat kaartje met lief vind ik het mooiste. Echt superleuk.
  ik stuur ook nog graag kaartjes en briefjes rond !
  kaartjes voor iemand die jarig is of dergelijks maak ik ook altijd zelf !

  Reageren
 21. Sytske van der Kooi

  Ja ik wil!
  Wát in leuke kaarten zeg! Ik stuur zelf ook veel kaartjes en knutsel graag post in elkaar, maar ook leuk om zelf een keertje post te ontvangen natuurlijk. Ik ben altijd op zoek naar leuke kaartjes, en zal deze zeker onthouden =) Super leuk! Ik laat me graag verrassen. Groetjes Sytske

  Reageren
 22. Irene

  Ooooja ik wil! :D Wat een prachtige kaartjes! Persoonlijk vind ik de ‘pluk de dag’kaart het mooiste, en de eerste en laatste zijn ook wel leuk ^^

  Reageren
 23. Liselore

  JA, IK WIL…

  …graag het ‘Pluk de Dag’ kaartje op laten sturen naar een vriendinnetje van mij die wel een lief kaartje en hart onder de riem kan gebruiken :)

  Reageren
 24. Debby

  ja ik wil !! het leven is een feestje kaartje :) wat een enorm leuk initiatief!! Past helemaal in het straatje dat je zelf vorige week zei “ik hou enorm van het krijgen van handgeschreven post”

  leuk ik wacht in spanning af!!

  Reageren
 25. Linda

  Ja ik wil! Eigenlijk vind ik ze allemaal superleuk, moeilijke kiezen!! ‘K zou ‘m dan wel naar m’n beste vriendin sturen die nog niet zo heel lang een nieuwe kamer heeft! Ze heeft een hele lange slinger voor ’t raam hangen met allerlei kaartjes, en daar mag nog wel eentje bij :) Dus eigenlijk is ‘het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen’ wel een goeie keus… :p

  Reageren
 26. Jiska

  Wat een leuke kaarten! Super leuk idee dat er nu van ander materiaal kaarten gemaakt worden!
  Ja ik wil! Pluk de dag vindt ik het er het leukste uitzien.

  Reageren
 27. Sarah

  Ja, ik wil! Ik ben helemaal verzot op het laatste kaartje met de ballonnen, dat kleurenschema is echt een feestje <3!

  Reageren
 28. Eveline

  Super leuk! De pluk de dag versie en de laatste vind ik het leukste. Ik heb iets met quotes. De life is better with friends kaart vind ik een leuke tekst maar minder leuke kleuren. Dus ja, ik wil!

  Reageren
 29. Betty

  Ja ik wil….
  Stuur je ook naar Spanje? Mijn moeder woont daar en ontvangt heel graag kaartjes en ik ben nogal een luie in kaartjes sturen. Het pluk de dag kaartje lijkt me heel leuk voor haar! Grtjs uit België

  Reageren
 30. Azra

  Ja ik wil! Ik vind ‘ pluk de dag’ en ‘Lief ‘hele leuke en ik hoop dat ik er 1 krijg want ik hou wel van post

  Reageren
 31. Rosalinde

  Ja ik wil!!!!!!
  :)

  En nu nog kiezen….. Ik ga voor ‘life is so much better with friends’. Want dat is mij het laatste jaar wel duidelijk geworden, mijn liefste vrienden veroordelen mij niet… steunen mij altijd … staan dag & nacht voor mij ( ons.. ) klaar .. en nog zo veel meer, ik zou niet zonder ze kunnen & willen!

  Reageren
 32. Mieke

  JA, ik wil! ♡ ben dol op post! Blijf kaartjes versturen…echte post is zoveeeel leuker! Mij kun je met elk kaartje blij maken!

  Reageren
 33. Fleur

  ‘Ja, ik wil!!’
  Natuurlijk :)
  Vooral een kaartje met persoonlijk of inspirerende krabbel vind ik altijd een feestje.
  Wie weet krijg jouw kaartje een mooi plekje in mijn agenda.
  Hoezo, old skool ?! ;)

  Reageren
 34. Esmee

  heee! Ja, ik wil! wat een super vrolijke kaarten!!! word er alleen al blij van als ik ernaar kijk!
  en ook ik vond alle kaarten leuk dus heb ook geen voorkeur…

  Reageren
 35. Lieke

  Ja ik wil! Ik vind het houten kaartje erg leuk! Zal ook een goede textuurafwisseling zijn in mijn mooie kaartenrek waar ik de mooiste kaarten in bewaar :)

  Reageren
 36. brittaaa

  ja, ik wil :-)! Het is zo leuk om kaartjes te versturen en krijgen. Welk kaartje het zou worden laat ik graag een verrassing zijn.

  Reageren
 37. Ingrid Speijer

  JA IK WIL
  Life is so much better with friens is zo mooi, na mijn auto ongeluk 2,5 jaar geleden kamp ik nog steeds met zwaar letsel, daar zijn vriendschappen door verloren gegaan (tja dan kan je niet meer nachten stappen of weekendjes weg, zie nu in hoe oppervlakkig die vriendschappen waren)
  Maar er zijn ook vrienden die elke week naast mn bed zitten of mij in een rolstoel zetten en ff mee naar buiten slepen.. Dus die quote vind ik top!
  Liefs
  Ingrid

  Reageren
 38. Saske

  JA! Ik ben 13 minuten te laat om mee te kunnen doen met deze superleuke winactie. Ik deed vroeger op YouTube maandelijkse kaartenacties waarbij ik kijkers kaartjes stuurde. :D Ik zal dit weekend de dag zelf plukken, en iemand anders kan reuze blij zijn met zo’n tof kaartje! Liefs.

  Reageren
 39. Pingback: Photo diary 2015 #15 + kattenbonus! | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *