Vijf slaaptips voor HEMA.nl

Een paar dagen geleden verscheen er weer een confetti blogje op de hemablog. Dit keer met Mo en mijn slaapkamer in de hoofdrol. Ik laat zien hoe je met HEMA een heerlijk slaaphoekje kunt maken waar je je geen zorgen hoeft te maken en rustig kunt soezen…

tc_slaapkamer_blogfoto 02

Dit is mijn slaapplekje. Met een glaasje water tegen de dorst (inclusief dekseltje tegen dorstige katjes) (die hebben trouwens hun eigen water in de hoek van de slaapkamer staan) en pen en papier om drukke gedachtes van me af te schrijven. Als al je zorgen op papier staan en niet meer in je hoofd is het wat makkelijk om in slaap te komen.

tc_slaapkamer_blogfoto 03 tc_slaapkamer_blogfoto 07 tc_slaapkamer_blogfoto 08

Wil je de rest van mijn lekker-slapen-tips lezen en meer foto’s van MO bekijken? KLIK HIER.
Wil je mijn DIY met punaises en kurbord lezen en de printable downloaden? KLIK HIER.
En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

REACTIES:

  1. Dina

    Hihi het dekseltje tegen de dorstige katjes is inderdaad handig. Glazen en mokken zijn hier in huis ook nergens meer veilig sinds we Daisy hebben.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *