Tover je saaie schrift om in een luxe notitieboekje.

Je klaarmaken voor het nieuwe schooljaar, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. En dan bedoel ik niet dat je nu alvast Franse woordjes moet gaan stampen (blech), maar dat je alvast je nieuwe schoolspullen kan gaan pimpen! Bij gebrek aan school (zoals bij mij) is het net zo leuk, je luxe schrift kun je ook tijdens je werk gebruiken óf tijdens je reis om de wereld…

school diy 1school diy 2

Zie hier mijn creatie: ik heb een schrift gepimpt en nu is het opeens een luxe notitieboekje! Inclusief opbergvakje, sluitsticker en leeslintje. Het was een heerlijk uurtje knutselen en het resultaat is superhandig en one of a kind.

school diy 3

 

Óók een leuke ontdekking: je kunt de zijkanten van je schriften in een kleurtje spuiten (goud is mijn favoriet). Ik vind dat bij luxe notitieboekjes altijd zó mooi, blijkbaar kun je dat heel makkelijk ook zelf bij je schriften doen.

Hoe ik de schriften omtoverde tot luxe notitieboekjes, lees je in dit blogartikel dat ik maakte voor de HEMAblog. Daar staat uitgebreide uitleg en alle benodigdheden voor deze diy.

♥♥♥

Ik heb nog veel meer leuke blogartikelen voor HEMA geschreven, dit zijn mijn favorieten:
Wil je een prachtige cactus jungle bouwen? KLIK HIER.
Ben je toe aan een houder waar al je washi tape in past? KLIK HIER.
Vind je dat enveloppen wel wat vrolijker kunnen? Ik ook! KLIK HIER.
Heb je nog kruidnoten over en wil je daar een milkshake van maken? KLIK HIER.

Wil je weten hoe je een mooi gouden hagelslag-kussen maakt? KLIK HIER.
Wil je je ordners in een nieuw jasje steken met een free printable? KLIK HIER.

En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

♥♥♥

REACTIES:

  1. Frauke

    Leuk zeg! Die gouden rand, dat geeft altijd zó’n leuk detail vind ik! Je schriftje ziet er dan gelijk heel erg luxe uit. Al is dat opbergvakje ook wel echt ontzettend tof bedacht! Ik ga je blog nu lezen bij HEMA ;-) X

    Reageren
  2. Linda

    Wat zijn de schriftjes leuk geworden! Die gekleurde rand en dan vooral de gouden, ziet er Zo luxe uit, echt super. Zulke opbergvakjes maakte ik ‘vroeger’ altijd voor mijn geo-driehoek :-) veel leuker als je dat als extra’tje kunt doen.. Zo worden simpele schriftjes ineens luxe notitie boekjes :-) .

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *