To do notitieblok nu te koop in de webshop!

Er is alweer een webshop-uitbreiding! Naast de agenda en het Handboek voor Mietjes is nu ook het To Do notitieblokje te koop! En dat is niet het enige, er is ook nieuws over een weekly planner, oehooooeee!

team confetti to do list 1

Het is het eerste TC FEELGOOD BOX item dat los te koop is in de Team Confetti webshop, maar er gaan er nog vele volgen. Alles op zijn tijd natuurlijk, ik zal niet te hard van stapel lopen. ;)

Het blokje heeft 50 blaadjes dik papier. Je zult er dus niet doorheen drukken met een stift of fine-liner, wel zo fijn. Voor elke notitie is een vakje, je kunt er alles op kwijt!

team confetti to do list 2

De blaadjes hebben een gekleurd hagelslag randje en gekleurde bekertjes limonade zodat je bij kunt houden hoeveel glaasjes thee/water/limonade je hebt gedronken die dag. Ook kun je je geluksmomentjes van die dag noteren en afvinken als je de afwas hebt gedaan.

Per stuk kost het notitieblok €7,75 inclusief verzenden (en inclusief vrolijke feestverpakking). Maar er is ook een voordeelpakket met drie blokken voor €18,25. Dat scheelt €5! Als cheapskate kon ik het niet laten om ook een voordeeloptie erbij te doen. De blokken doen het ook goed als cadeautje en gaan sneller op dan je zou willen, dus dan is drie stuks helemaal niet zo’n slecht idee…

NEW!! COMING SOON!!

prototype team confetti weekly planner

Tadaaaaaaa! Er komt een weekly planner! Ik heb gister het ontwerp afgemaakt en hij gaat waarschijnlijk binnenkort naar de drukker. Het is iets waar ik zelf heel veel behoefte aan had. De daily planner is superfijn voor als je heel veel te doen hebt en lekker wil krabbelen. Maar je hebt van die dagen ertussen zit dat je wel IETS moet doen, maar niet een heel papiertje wil gebruiken. Ook is het fijn als je je hele werkweek voor je kunt zien liggen op je bureau. Ik ben zelf dus enthousiast, maar hoor heel erg graag of jullie er ook iets in zien. ;)

Wie heeft het to do notitieblok al in huis?
En wie gaat hem nog kopen bij mij?
Wat vind je ervan?

REACTIES:

 1. Frauke

  Wat ontzettend leuk en vrolijk! Het is dat ik zelf al een planner had, anders zou ik allebei graag gewild hebben. Slim dat je de to do lijst op dik papier hebt laten drukken, ik vind het ook altijd zo irritant als iets door het papier heengaat! X

  Reageren
 2. Astrid

  Wauw hartstikke leuk! Heb naast notitieboekjes ook al verschillende notitieblokjes maar niet zo leuk en vrolijk als deze! Die weeklyplanner lijkt me erg makkelijk voor de blog! Nu staat alles online maar met een ‘real life’ weekplanner kijk je er toch vaker naar!

  Reageren
 3. ingrid

  Het ziet er echt leuk uit! Ik gebruik zelf mijn outlook-agenda intensief, dus zoiets is van mij niet van toegevoegde waarde. Behalve dat het er gaaf uit ziet natuurlijk ;)

  Reageren
 4. Arlette

  Yess een Weekly Planner! Ik ben bijna door mijn Daily Planner heen, maar merk dat ik een vel vaak toch voor meerdere dagen gebruik (het is natuurlijk zonde als hij niet compleet wordt ingevuld), en bij mijn werk past een Weekly Planner ook wat beter. Leuk!

  Reageren
 5. Emma

  Ik zie dit nu pas, maar oh wat ziet die weekly planner er gaaf en bruikbaar uit! Ben daar heel benieuwd naar :D
  Ik heb de daily planner nog uit de Feelgood box, ben er heel zuinig op ;) Hij pronkt in mijn verzameling notitieboekjes en eigenlijk wissel ik zo ongeveer elke dag met waar ik in/op schrijf

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *