Sostrene Grene kerstcollectie 2015!

Ooooooh, kerstcollecties. Dat zijn de dingen die me door de winter slepen. Party time all over the place! Vorige week liet ik de feestelijke collectie van IKEA al zien en nu is een van mijn andere favoriete winkels aan de beurt: Sostrene Grene. Het mooie van kerstcollecties vind ik trouwens ook, dat kijken vaak genoeg is. Even door een betoverd winter wonderland lopen en met je hand door een bak met kerstballen grabbelen is genoeg om je uit een klein winterdipje te halen. Kijken jullie mee naar alle shiny, happy things bij Sostrene Grene?

sostrene grene kerstcollectie 19 sostrene grene kerstcollectie 18 sostrene grene kerstcollectie 16 sostrene grene kerstcollectie 15 sostrene grene kerstcollectie 14 sostrene grene kerstcollectie 13 sostrene grene kerstcollectie 11 sostrene grene kerstcollectie 10 sostrene grene kerstcollectie 9 sostrene grene kerstcollectie 8 sostrene grene kerstcollectie 7 sostrene grene kerstcollectie 6 sostrene grene kerstcollectie 5 sostrene grene kerstcollectie 4 sostrene grene kerstcollectie 3 sostrene grene kerstcollectie 2 sostrene grene kerstcollectie 1

De inpakpapiertjes en cadeau-doosjes van Sostrene Grene zijn het hele jaar al om op te vreten, maar tijdens kerst doen ze er nog een schepje bovenop! Ik vind vooral de kleine dorpjes van huisjes met kaarsjes erin heel erg leuk om in een hoekje van de kamer neer te zetten. Want (zoals ik eerder ook al zei) die kun je wat langer laten staan. Ik ben zo slecht in het opruimen van kerstdecoraties, oei! En waar ik ook mijn oog op heb laten vallen is het goudkleurige bestek. Interesting! Ook leuk voor het hele jaar, I like it!

♥♥♥

Sostrene Grene heeft winkels in Groningen, Den Haag en Zwolle. Het grootste gedeelte van de collecties ligt al in de winkels. Iemand al een verlanglijstje?

REACTIES:

 1. Marieke

  Oooh wat jammer dat deze winkel nog niet heel erg bij mij in de buurt zit. Hij zit nu wel in Den Haag maar daar kom ik niet vaak. Maar wat een gave spullen. Ik ben vooral fan van de wat strakkere kerstspullen. Misschien toch eens naar Den Haag!

  Reageren
 2. Kirsten

  Sostrene Grene lijkt me zo’n leuke winkel! En nu al helemaal met die kerstcollectie… Vooral die mokken en die kleine huisjes vind ik echt heel gaaf.

  Vind het wel een goede reden om toch maar eens een keer naar Groningen te gaan, daar ben ik echt nog nooit geweest.

  Reageren
 3. Ruth

  Oooh die huisjes zijn wel heel erg schattig inderdaad! Krijg nu meteen zin om al m’n kerstversiering al op te hangen, alleen beetje vroeg misschien…

  Reageren
 4. Lotte

  Jippie, gelukkig ga ik over een maandje voor enkele dagen naar Groningen. Ik woon in België en dat is dus een trip van 5u voor mij, maar als ik deze winkel eens ga bezoeken, zal het zeker de moeite waard zijn! :-)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Woooooow, go you! Check zeker de andere hotspots waar ik eerder over geschreven heb, er zitten hele leuke tips tussen (Pernikkel bijvoorbeeld!).

   Reageren
   1. Debby

    Ik heb n nichtje in Groningen denk dat we die (ook al is dan een kerstcollectie meer) maar eens gaan opzoeken na de feestdagen als alle drukte is gaan liggen :D

    Reageren
 5. Inge

  In Malmö zat een Søstrene Grene waar ik graag kwam. Vind het erg jammer dat er in Nederland nog maar zo weinig winkels zijn, hun spullen zijn erg tof!

  Reageren
 6. Linda

  Oh wat ziet dit er mooi uit allemaal! Echt super leuk, die huisjes vind ik echt geweldig, evenals die witte kerstbomen en die leuke doosjes en….oh ik vind alles zo leuk, hopelijk krijg ik iemand mee naar Zwolle om er te gaan kijken, alleen kan ik er niet komen, maar wat lijkt het me super om daar te winkelen.

  Reageren
 7. Nina

  Sinds vorige week is er ook een winkel in Amsterdam. Moet nodig even tijd maken om erheen te gaan. Staat al zo lang op m’n verlanglijstje om naar een Søstrene Grene winkel te gaan!

  Reageren
 8. Pingback: Kamer Zwolle – Huidige decoratie-ideeën

 9. Pingback: Kamer In Zwolle – Huidige decoratie-ideeën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *