Sneak peek: De Team Confetti Agenda Cover!

Gastblog door Vera – Het is inmiddels wel duidelijk dat de jaarlijkse Team Confetti Agenda een waar fenomeen is. En voor wie het nog niet wist: ik mag de cover voor de agenda van 2017 ontwerpen (dat kon je trouwens hier al lezen, mocht je die aankondiging gemist hebben)!

Gastblog_9_TC_AgendaSneakpeek_Instagram

Dat is niet alleen een ware eer, maar een taak die ik als professioneel creatieveling ook uiterst serieus neem. En ondanks dat de cover nog niet helemaal klaar is, zijn Olga en ik al wel weken ideeën, schetsen en kleurenschema’s heen en weer aan het mailen. En wat is er nou leuker dan jullie vandaag alvast een sneak peek te geven van hoe de cover eruit komt te zien? Niks, dachten wij zo. Bij deze dus een klein kijkje in de keuken van de agenda cover van 2017.

Gastblog_9_TC_AgendaSneakpeek_1 Gastblog_9_TC_AgendaSneakpeek_2 Gastblog_9_TC_AgendaSneakpeek_3 Gastblog_9_TC_AgendaSneakpeek_4 Gastblog_9_TC_AgendaSneakpeek_5

En, wat vind je ervan? Heb je al enig idee waar het zo’n beetje naartoe zal gaan? Laat het ons dan vooral weten in de comments, vinden we superleuk om te lezen. Hier moeten jullie het voorlopig even mee doen, maar ik beloof dat de officiële onthulling van de cover niet lang meer op zich laat wachten!

♥♥♥

Vera blogt één keer in de vier weken voor teamconfetti.nl. Ze is illustrator, allround mooie dingen maakster en ze heeft haar eigen label: Franje Design!

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   De planning is om hem eind september naar de drukker te sturen, dus begin oktober ligt hij waarschijnlijk in de webshop. Maar dat hangt een beetje af van hoe druk ik het krijg in september. ;)

   Reageren
 1. Linda

  Een zee thema? Het ziet er nu al super leuk uit en ook de kleuren lijken super. Al vind ik de poesjes in het vliegtuig ook heel erg geschikt als voorkant. Ik ben benieuwd wat het zal worden, vast iets super leuks.

  Reageren
 2. Pingback: Onthulling van de Team Confetti Agenda omslag (+pre-order!!!) | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *