Shop Hotspots Antwerpen

Antwerpen is de ultieme winkelstad. Kwam ik achter. Er zijn zoveel leuke winkeltjes, grote en kleine, bekende en unieke. Wat hieronder volgt is dan ook een waterval van winkels en foto’s, hou je vast!

De grote winkelstraat in Antwerpen is De Meir. Ik had verwacht dat dit een winkelstraat zou zijn als alle anderen, en waar je met een paar uurtjes doorheen was. Maar neen, we hebben hier welgeteld een HELE DAG rondgelopen. Behalve de winkels die je hieronder ziet was er ook: Pimkie, Pull & Bear, New Look en L’Occitane.

– ZARA (HOME) –
Meir 58, Antwerp

zara 1 zara 2 zara 3

De Zara hier is GIGANTISCH. De winkel is erg mooi en monumentaal en ze hebben er veel meer en veel mooiere kleding dan in Zara Groningen. Daarnaast is de winkel netjes en ziet alles er poepie chique uit. Op de begane grond is een damesafdeling waar geen einde aan komt en op de eerste verdieping zit een ZARA HOME. Deze was helaas een stuk minder groot, maar erg leuk om een keer gezien te hebben.

***

– FOREVER 21 –
Meir 42, Antwerp

forever 21 3 forever 21 1 forever 21 2

Online heb ik al een aantal keren bij Forever 21 geshopt, maar in de winkel is toch wel veel leuker! Er waren maarliefst drie (!!) verdiepingen en we waren uitgeput toen we de winkel uitkwamen. Ergens was ik blij dat ik niet zoveel interesse heb in minuscule croptops, zo kon ik een hoop overslaan. Op de bovenste verdieping was er een hele afdeling met sieraden en ik heb wel twintig rondjes gelopen om de juiste statement necklace (hipjes) uit te kiezen… Er zijn geruchten dat Forever 21 in Antwerpen zal worden vervangen door een Primark (yay or nay?).

***

– URBAN OUTFITTERS –
Meir 78, Antwerp

urban outfitters 9 urban outfitters 2 urban outfitters 1 urban outfitters 3 urban outfitters 4 urban outfitters 8 urban outfitters 5

De Urban Outfitters, oh my. Meer hipster dan dit wordt het niet. Ik heb mijn ogen uitgekeken, er was ZOVEEL moois/grappigs/unieks in deze winkel te vinden. Het enige nadeel: het was schreeuwend duur. Ja, er zitten hele mooie exclusieve merken tussen met hele mooie ontwerpen, maar een kaart (zie hierboven) van €5?! Dat gaat me toch echt te ver. Maar dat geeft niet, kijken is ook leuk (en foto’s maken van spullen die je niet gaat kopen ook).

***

– NEW LOOK –
Meir 13-15, Antwerpen

new look 1

New Look heeft in Nederland een paar winkels en zit in de V&D. In de V&D ben ik er een paar keer langs gelopen en het heeft nooit mijn aandacht weten te pakken. Een hele winkel is toch leuker. Het is niet extreem duur, ook niet extreem goedkoop, niet extreem fantastisch, maar er zitten zeker leuke dingen tussen. Ik kocht er een te gek cadeautje, maar die kan ik helaas niet laten zien. De sokkenafdeling was GEWELDIG, maar dat zul je volgende week bij mijn Antwerpen shoplog wel merken ;). Van de paskamers heb ik wel een foto, want die was te gek. Lekker groot met een spiegel en handige haakjes, LIKE!

***

– LUSH –
De Keyserlei 2, Antwerpen

lush 1 lush 2

In het noorden van Nederland is geen Lush te vinden, en daarom stapten mijn moeder en ik er enthousiast naar binnen. We hebben overal aan gesnuffeld en mochten van alles uitproberen. Ik heb het bij mijn vertrouwde bruisballen gehouden, mijn moeder kocht wat huidverzorging. Het kost een fortuin, maar oh my wat een geweldig spul verkopen ze daar.

Lush is officieel niet meer in de Meir, maar in het verlengde, je komt het dus vanzelf tegen als je maar lang genoeg door loopt ;).

***

En daarmee is de Meir afgesloten en gaan we door naar de leuke winkeltjes die door de stad verspreid zitten:

***

– PETIT PAN PARIS –
Nationalestraat 63, Antwerpen

petit pan 5 petit pan 4 petit pan 3 petit pan 2 petit pan 1

 Een prachtige winkel vol met originele stofjes en lampionnen. Ook is er een kinderkleding afdeling en verkopen ze er mooie boeken, knoopjes en garen. Een zelfmaak-stofjes-paradijs dus. Mijn moeder kocht er een paar stofjes en stukjes zeil en ik ben erg benieuwd wat ze ervan gaat maken!

***

– HAY –
Ijzerenwaag 12A, Antwerpen

hay 1 hay 2 hay 3 hay 4

Hay is een Scandinavisch merk en onder de interieur-lovers wel bekend. Het is ontzettend simpel met veel hout en zachte kleuren. Ik had niet genoeg budget voor deze winkel, maar het was heerlijk om door de showroom te wandelen, alles was ZO MOOI!

***

– MOOSE IN THE CITY –
Ijzerenwaag 10-12

moose in the city 6 moose in the city 5 moose in the city 1 moose in the city 7 moose in the city 2 moose in the city 4 moose in the city 3

Naast Hay zit Moose In The City met NOG meer Scandinavisch ontwerp. Van kleding tot interieur, alles is van Scandinavische makelij. Ik vond het een grappig concept en heb er heerlijk rond gedwaald. Ook hier zijn spullen van Hay te koop, wat een beetje dubbelop is, maar Hay, it’s ok! (see what I did there).

***

– LOMOGRAPHY STORE –
Kammenstraat 55, Antwerpen

lomography 3 lomography 2 lomography 1

Om de hoek bij Hay en Moose In The City zit een Lomography store. Ik was een tijdje verzot op die gekke plastic analoge cameraatjes, maar ik doe er bijna nooit meer iets mee. Ik heb dus gekeken en gekwijld maar niets gekocht. Ze hebben hier ontzettend veel verschillende camera’s, verwisselbare frontjes en camera straps.

***

– MME BOVARY –
Melkmarkt 4, Antwerpen

mme bovary 4 mme bovary 2 mme bovary 1 mme bovary 3

Madame Bovary is een lief winkeltje dat uitpuilt van de prachtigste (zelfgemaakte) spulletjes. Bijzondere kleding, sieraden en schoenen. De winkel ziet er prachtig uit en is ruim opgezet, een prachtig plekje om even lekker rond te snuffelen en een leuk cadeautje (voor jezelf) uit te kiezen.

***

– DILLE & KAMILLE –
Vleminckstraat 9, Antwerpen

dille en kamille 2 dille en kamille 1

Een Dille & Kamille is altijd leuk, ook in Antwerpen.
Vooral als er een man met een gitaar een peperplant koopt :)

***

– DE WIEUW –
Scheldestraat 59, Antwerpen

de wieuw 1 de wieuw 2

Ik nam mijn moeder mee naar de grootste hobbywinkel van Antwerpen, De Wieuw. Onwaarschijnlijk hoeveel soorten verf, papier en lijsten ze hier hebben. Dus ben je een creatief typje en wil je graag door gangen vol verf scharrelen, than this is the place to be!

***

– AKOTEE – 
Melkmarkt 30, Antwerpen

akotee 4 akotee 5 akotee 3 akotee 2 akotee 1

Akotee (en Akotwee, ze zijn uitgebreid) is een snoepje van een winkeltje propvol hebbedingetjes, cadeautjes voor kleine en grote meisjes. Ik werd verliefd op het vogelservies van Birdy en moest me bedwingen om niet alles mee te slepen. De winkel ziet er tip top uit en het kleine keldertje met stippen op het plafond was to die for. Zoek je nog een leuk cadeautje of souvenir, dan moet je hier wezen.

***

– AMANDINE –
Nationalestraat 47, Antwerpen

amandine 2 amandine 1 amandine 4 amandine 3

En last but not least, Amandine. Weer een hele mooie winkel vol bijzondere woonaccessoires. Er waren keramieken plankjes met vossen erop en zakjes ontzettend bijzondere confetti. Mijn moeder kocht iets liefs voor mijn vader en ik snuffelde vrolijk rond.

***

Honger of dorst gekregen tijdens het winkelen in Antwerpen?
Lees hier mijn tips voor eten en drinken in Antwerpen.

***

Ben je er nog? Echt waar? Wat waren het er veel he?
Ik sta er om bekend slecht te kunnen selecteren en dat komt hier maar weer eens goed naar voren. Als het leuk is, dan wil ik het laten zien! Om al deze winkels te vinden en op te slaan op een handige kaart, gebruikte ik twee apps. Is er nog iemand die daar een artikel over wil lezen, of heb ik mijn paar dagen Antwerpen nu wel genoeg uitgemolken? 

REACTIES:

 1. Anne

  Ik vind Antwerpen een geweldige winkelstad! Ik was er laatst voor mijn vrijgezellenweekend met vriendinnen en kon niet begrijpen dat ze geen tijd hadden ingeruimd om te winkelen ;)

  Reageren
 2. Linda

  Wat een super leuke en mooie winkels, wat is er veel te zien, je raakt er volgens mij niet uitgekeken. Ik vind je foto s z
  zo leuk.

  Reageren
 3. Tamara

  Zo, wat een fotomateriaal heb je ervan :D Maar ik vind het leuk om te lezen/kijken hoor! Weer interessant voor een nieuw tripje naar Antwerpen :D

  Reageren
 4. Pingback: Shoplog Antwerpen | Team Confetti

 5. PS by Dila

  Wat een toffe winkels hebben jullie ontdekt, ik ga ze onthouden! Liefst zou ik direct in de trein stappen richting Antwerpen, maar ik heb helaas al te veel geshopt in Istanbul… (misschien wachten op de sale?)

  En die eerste outfit bij de Zara staat je geweldig! Heb je die ook meegenomen? (of was dat al je eigen outfit)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Het was een leuk jurkje inderdaad, maar iets te doorzichtig en helemaal wit vind ik altijd wat lastig schoon te houden. Het stofje was ook iets te gevoelig met die twee katten van mij ;)

   Reageren
 6. Pingback: Wat te doen in Antwerpen? | InpakkenenWegwezen.nl

 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……..

  Reageren
 8. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 12. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 14. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 15. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *