Poesjesnieuws!

Poesjesnieuws? Really? Jep. Ik heb new and exciting news over poesjes. Aangezien de kattenbonus hier op teamconfetti.nl altijd een succes is, dacht ik dat jullie wel blij zouden worden van wat nieuws over poesjes. Iets met een tv-serie, een clip en meerdere cafés…?

VPRO’s Poesjes.
Ik geef toe, ik kijk niet veel Nederlandse tv, maar als ik het kijk is het vaak reality. En dit is een reality show met… Poesjes! Die met zijn allen in een poezenhuis wonen! En ze hebben een schildpad-butler met de stem van Hans Teeuwen en ze kijken een tv-show met een hamster die Crazy Pepe heet. Sinds Eefje Wentelteefje heb ik niet meer zo hard gelachen om een Nederlandse kinderserie. Bril-jant. Er zijn nu elf afleveringen die je allemaal online kan bekijken (12 min per aflevering) en er is elke zondag om 9.00 uur een nieuwe aflevering op NPO Zapp.

En wat ook een ontzettende aanrader is (voor een dagelijkse portie Poesjes): volg ze op instagram.

(≚ᄌ≚)

Manon / De Jeugd Van Tegenwoordig.
De Jeugd Van Tegenwoordig heeft een nieuw album uit: Manon. En Tom en ik draaien het grijs in de auto. Ok, dat album gaat niet hoofdzakelijk over poesjes (of nouja, misschien wel, maar dan niet over de poesjes waar ik het over wil hebben) maarrrrr de eerste single Manon heeft een clip met alleen maar poesjes. And it is glorious. De set is een suikerzoete, roze kattenkrabpaalhemel met swingende katjes. Loving it!

(≚ᄌ≚)

poeslief1 poeslief2 poeslief3

Kattencafé Poeslief Groningen.
Je hoeft niet meer naar Berlijn, Londen of Amsterdam om een kopje koffie te drinken met een kat op je schoot (ik hoef daar persoonlijk niet eens mijn huis voor uit te komen, but I’m lucky). Binnenkort bestaat dit concept ook in Groningen! Initiatiefneemsters Laura en Karin zijn nog druk bezig met de crowdfunding, maar dat gaat al heel hard de goede kant op, dus ik verwacht dat het niet ontzettend lang meer gaat duren. En kun je echt niet langer wachten, koop dan een setje stickers, een T-shirt of als je niet meer weet wat je met je €5.000 spaargeld aan moet, investeer het in levenslang gratis koffie en taart in dit soon to be kattencafé. ;)

(≚ᄌ≚)

Kattencafé Op z’n kop Groningen.
He wat? Nog eentje?! Eh ja. Great minds think alike. Er was nog een crazy catlady die op precies hetzelfde moment op precies hetzelfde idee kwam. Ook Hielkje is druk bezig met crowdfunding en ook zij heeft grootse plannen. Ik ben ontzettend benieuwd of dit concurrentie of misschien juist een samenwerking op gaat leverenstraks..? Eén ding is zeker: aan kattenhaar in je thee is straks geen gebrek in Groningen.

(≚ᄌ≚)

Hebben jullie nog poesjesnieuws? Deel in het de comments.
En ja, een linkje naar je favoriete kattenvideo mag ook!

REACTIES:

 1. Frauke

  Ah wat een leuke nieuwtjes allemaal! Die serie met katten: ge-ni-aal! Echt geweldig haha, helemaal iets voor mij. Die clip met katten van ‘Manon’ vind ik ook echt heel leuk, enige reden dat ik het liedje ‘kijk’ om eerlijk te zijn whaha. Wat cool ook van al die kattencafés, misschien moet ik er maar eentje openen in Gent later ;)! X

  Reageren
 2. Leoni

  haha wat leuk zo’n kattencafe! Ik kom daar graag een kopje thee drinken! Die VPRO afleveringen zijn zo leuk! Ik kijk ze altijd op internet want op zondag ben ik nog niet om 09:00 uur wakker haha.

  Reageren
 3. Kiran

  O EM GEE! Ik wil NU graag een kopje groene thee met kattenharen! Op naar Grûnn! En die poezenserie kijk ik wel eens met mijn dochter inderdaad, genius!!!

  Reageren
 4. Linda

  Wat lijkt me die serie leuk! Heb nu al zo gelachen om de dilmpjes op instagram, sit ga ik van het weekend kijken :-)
  Die clip is super, heb hem al verschillende keren gezien:-)
  Leuk al die kattn café’s….nu nog 1 Apeldoorn :-)

  Reageren
 5. alenka

  The number of cigarettes in a pack has to be one of the most commonly asked questions about cigarettes. You can find out how many cigarettes are in a pack by simply inspecting the packaging or asking your friendly tobacconist. Each cigarette comes with a filter, which is usually located at the tip portion of the cigarette.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *