Nails of the week: Eurovision ombre glitter!

Het was een tijdje geleden dat ik all out ging op mijn nagels. En een beter moment om ze onder te dompelen in de glitter is er niet! Het Songfestival is vanavond en ik en mijn nagels zijn er klaar voor. Glitter & glamour en een beetje over the top. En het is echt niet moeilijk. Vandaag laat ik zien hoe je deze ombre glitternageltjes maakt. Dan kun je er vanavond net zo sparkly bijzitten. ^_^

glitter ombre nails2

STAP 1: Schilder je nagels in een lichte kleur. Maakt niet uit welke, als je maar glitterlakjes hebt die erbij matchen. Ik gebruikte één van mijn favoriete kleuren van Essie: bikini so teeny. Had ik ook alleen voor de naam kunnen kopen, I love it. Het is een lavendel-achtige kleur met een heeeeel klein beetje glitter erin. Een barbieroze zou ook heel geschikt zijn.

glitter ombre nails

STAP 2: Lak nu de topjes van je nagels met een dekkende (liefst) glitterlak. Dit hoeft niet, ik herhaal, niet netjes. Als het allemaal maar een beetje dezelfde hoogte is en je niet over je hele hand kliedert, komt het helemaal goed. De lak die ik hiervoor gebruikte is ook van Essie en heet beyond cozy.

glitter ombre nails4

STAP 3: Pak tenslotte een lakje met grote en klein glitters erin en lak ietsje over de kleur op de topjes van je nagels heen. Ik deed dit twee keer voor een extra glitterig effect. Als het goed is, zie je de grens van de topjes nu niet zo goed meer en lijkt het alsof je je vingertoppen eerst in de lijm en daarna in de glitters gedoopt hebt. Als je niet eerst je vingertopjes in een dekkende glitterlak had gelakt, dan had het heel lang geduurd voordat de glitters dekkend zouden worden. Ik gebruikte voor de laatste laag trouwens sequin explosion van L’Oreal.

glitter ombre nails6 glitter ombre nails5

♥♥♥

Zit jij ook al van top tot teen onder de glitters voor vanavond?

REACTIES:

  1. Nienke

    Supermooi! Ik had net een post met kleedje op mijn blog in exact dezelfde kleur! Nu ik dat goud erbij zie weet ik dat ik het prima met gouden accessoires kan combineren ;) Eurosong laat ik dan weer volledig aan me voorbij gaan, ik weet niet eens of belgie meedoet ;)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *