Nails of the week: essie manicure + enquete!

Na wekenlang glitters te hebben gesmeerd, werd het weer eens tijd voor een simpele plakband look. Ik ben helemaal weg van de kleurencombinatie en essie stelt me nooit teleur op dit gebied. En naast mijn leuke nageltjes laten zien, wilde ik ook graag jullie mening over deze rubriek horen…

essie where's my chauffeur nailart essie where's my chauffeur

We beginnen met de mint/turquoise/zeegroene kleur: Where’s my chauffeur? Van essie uiteraard. Dit lakje ziet er na een laagje niet uit, maar een dik tweede laagje en hij ziet er prachtig uit.

essie avenue maintain

En dan voor de 1000e keer de plakband truc! Ik plakte het puntje van mijn nagels scheef af, voor een alternatieve french manicure. Een tip over de plakband-nagellak-manouvre: lak eerst je nagels en plak de plakband de volgende dag, of een paar dagen later. Zo trek je a. je eerste laagje nagellak er niet af en b. verdwijnt je tipwear (topje van je nagels heeft geen nagellak meer door dagelijkse activiteiten) onder het tweede nagellaklaagje! Perfecto!

ENQUETE

Ik heb een paar vragen voor jullie over deze rubriek. Ik weet namelijk niet zo heel erg goed meer wat ik ermee moet doen en waar jullie het vrolijkst van worden. Wat zouden jullie hier graag willen zien? Nieuwe nagellakjes, ingewikkelde nailarts, simpele nailarts, helemaal geen nagellak meer, maar een volledig nieuwe rubriek, verzoekjes? Just let me know bij de comments, ik ben ONTZETTEND benieuwd naar jullie mening!

REACTIES:

 1. Eva

  Oeeh leuk! En ik ben wel voor deze rubriek hoor, hij past prima in de rest van de blog en vooral de simpele (aka de lakjes die ik ook kan doen) vind ik erg leuk om te zien!

  Reageren
 2. Lisanne

  NOTW is super leuk! Juist de simpele nail arts vind ik gaaf, ik kan zelf prima ‘ingewikkelde’ nail art maken, maar de kracht van NOTW vind ik juist dat ze simpel en toch origineel zijn. Door bijvoorbeeld kleurkeuze en manier van lakken. Zeker doorgaan, maar wel op de ‘Team Confetti’ manier! ;)

  Reageren
 3. Sahar

  Eens met al het bovenstaande, het past goed bij Team Conffetti in mijn beleving! Ik heb wel eens een look proberen na te maken en dat is best goed gelukt :-) Fijn dus dat het niet te ingewikkelde nailart is, dat vind ik leuk om naar te kijken maar zou ik niet zo snel zelf proberen. Verder misschien wat basistechnieken voor de minder beoefende liefhebber? Bijvoorbeeld hoe je je nagels verzorgt of het beste een eigen manicure kunt doen. Liefs!

  Reageren
 4. Tamara

  Ik vind het juist hartstikke leuk om te zien ;) Krijg ik weer inspiratie van om mijn eigen nagels te laten groeien en te stoppen met nagelbijten :-) Dus vooral door blijven gaan!

  Reageren
 5. Kelsey

  Ook ik vind dit een supertoffe rubriek! :)
  Past perfect bij Team Confetti en het is juist zo leuk dat je zo ‘simpel’ prachtige dingen maakt.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Merci Kelsey, ik ben helemaal overtuigd. Jullie zijn blij, nu moet ik het gewoon voor mezelf weer een beetje leuker maken (en dat heb ik meteen gedaan door een nieuw essie lakje te halen, haha, it’s SO pretty!).

   Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *