Kitten-update #6

header

Door de hitte deze week erg weinig activiteit in huize Mo & Tetkees. Het was vooral lekker liggen op de bank en op het wijnrek.

mo_en_tetkees_569

Mo is een klein vreetzakje. Hij heeft al een beetje een hangbuikje, erg lekker om op te liggen. En Mo legt op zijn beurt ook graag zijn koppie op iets lekker zachts.

mo_en_tetkees_565

Ook Tetkees is gek op Mo’s lekkere buikje. Als Tetkees zich ontzettend comfortabel en soezig voelt, gaat hij vaak ‘drinken’ bij Mo. Hij doet net alsof Mo zijn mama is en zet het op een zuigen. Mo vind het meestal wel prima. Naderhand heeft Mo een natte plek op zijn buik (of in zijn nek, Tetkees vergeet af en toe waar tepels zitten).

mo_en_tetkees_544

Omdat het zo warm is, zitten Tom en ik ’s avonds tijdens het tandenpoetsen met zijn tweeën op de badrand met onze voeten in een koud laagje water. De poesjes vinden dat maar al te interessant en zitten er gezellig bij. Hier heeft Tom met zijn natte handen Mo geaaid, denkende dat het water wat verkoeling kan brengen. Zoals je kunt zien denkt Mo daar anders over.

mo_en_tetkees_533

Ondanks de hitte is Mo’s liefde voor tassen niet minder geworden. Spot de poes…

mo_en_tetkees_585

Ik heb de beste voor het laatst bewaard. Het wijnrekje staat weer terug in de keuken, aangezien de katjes er steeds minder mee speelden. Blijkbaar mistte Mo zijn oude kamerraad want hij ging er even lekker op/in liggen/hangen. Het zag er belachelijk uit, maar Mo kijkt erbij alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

De poezen wensen jullie een fijne zondag, tot volgende week!

REACTIES:

  1. Aline

    HAHA die op het wijnrek! Gek beest. Die van mij gaan altijd op het wasrek liggen. Dan denk ik echt duuude je kunt comfortabel op een bed of bank slapen en dan kies je een wasrek?! Katten.. :P

    Reageren
  2. Judith

    Van boeken… ehhh poezen heb je nooit genoeg :) Zo lief! Met de zomerse hitten hebben wij hier 3 flatcatten: ze liggen het liefst plat en zo ver mogelijk uitgestrekt op de grond… of ze gaan juist in de volle zon liggen bakken :)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *