Kattenupdate #19

header

Het wordt steeds kouder buiten, dus ben ik steeds vaker in een warm bad met bubbels te vinden. Mo en Tetkees zijn ook gek op de badkamer, alles reflecteert en maakt spannende geluidjes. Vandaag laten de katten jullie graag hun favoriete kamer in het huis zien!

mo_en_tetkees_1735

Net als ik zitten Mo en Tetkees graag in bad. Wel zonder water graag!

mo_en_tetkees_1736

En dat je jezelf wast in een badkamer snappen ze als geen ander.

mo_en_tetkees_1733

Bubbles!

mo_en_tetkees_1737 mo_en_tetkees_1738

Als ik het bad aan zet worden ze gek van nieuwsgierigheid en hangen ze over de rand om niks te missen.

mo_en_tetkees_1739

Tetkees is af en toe iets te nieuwsgierig. Ik was even naar beneden gelopen om wat drinken te pakken, toen ik terugkwam trof ik een zeiknatte badkamer en een zeiknatte Tetkees aan… Oopsie!

Nog een hele fijne zondag, ga maar lekker ontspannen in een warm bad!

REACTIES:

 1. Mariska

  Haha, wat lief! Mijn kat is nu panisch voor water, maar toen ie kleiner was wilde ie altijd 24/7 bij me zijn, dus ook als ik in bad zat, en toen is ie er ook wel eens ingevallen!

  Reageren
 2. Natasja

  Haha nice! Mijn kater Harry is ook vaak in de badkamer te vinden; hij gaat altijd naast de douche liggen als ik eronder sta. Daarnaast gooit ‘ie alles waar water in zit graag om dus heb maar een kattenbadje in de badkamer gezet :’)

  Reageren
 3. slotsite

  I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, slotsite and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks :D

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *