Kattenupdate #17

header

Kleine poesjes worden groot. De kittens werden op een wrede manier volwassen deze week. Daarom besloot ik heel dramatisch de kittenupdate te veranderen in de kattenupdate. Het verschil? De i veranderde in een a en de kittens brachten een bezoekje aan de dierenarts…

Aan het begin van de week was er nog niks aan de hand, the usual kattenkwaad en cuteness:

mo_en_tetkees_1557

Tetkees vindt de wasmachine geweldig. Jammer dat er een raampje tussen zat, anders had hij al die rondvliegende sokken vast gevangen!

mo_en_tetkees_1510

Mo’s eigen appartement in ons huis. Hij trekt zich er vaak even terug of zit ‘op de stoep’ voor zijn huisje de buurt in de gaten te houden.

mo_en_tetkees_1554

Tetkees-sandwich.

mo_en_tetkees_1558 mo_en_tetkees_1526 mo_en_tetkees_1457 mo_en_tetkees_1467

En natuurlijk lekker snoozen, samen of alleen. Het blijft een fijne bezigheid!

Maar toen werd het vrijdag en moesten ze naar de dierenarts om gecastreerd te worden… We hebben ons de hele dag lullig gevoeld. Om drie uur mochten we ze eindelijk weer ophalen en reden we met piepende bandjes die kant op. Bibberend zaten ze in hun bakje. Door de narcose hadden ze last om hun lichaampje warm te houden. Dus thuis hebben we ze lekker ingestopt:

mo_en_tetkees_1553 mo_en_tetkees_1551

De volgende morgen waren ze al bijna weer de oude. We zijn zo trots op onze flinke KATTEN!

REACTIES:

  1. Elisse

    Mijn poesjes werden twee weken geleden ook gesterilliseerd en gecastreerd, ik heb me de hele dag zo verschrikkelijk zenuwachtig gevoeld! Maar toch fijn als je ze na zo’n dagje weer in je huisje kan verwelkomen, hé :)

    Reageren
  2. Mariska

    Gaat zo snel hè, dat ze groot zijn! Echt leuke foto’s weer. Ze zijn zo schattig samen! Mijn kat vond ik ook zo zielig toen ie gecastreerd was, lag ie daar met z’n kont omhoog haha.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *