Ik zoek baas #44

In de rubriek IK ZOEK BAAS zet ik om de maand tien (of meer) asieldieren in het zonnetje die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Deze keer onder andere een oma poes, een goochelhond en een hele lieve rat…

duke

Duke uit IJmuiden.
Duke is een wat oudere gecastreerde kater en als vondeling binnengekomen. Duke is een vriendelijke en aanhankelijke kerel maar wel vocaal aanwezig; gezellig miauwend maakt hij veel contact met je. Duke kan prima in een gezin met oudere kinderen. En hij wil wel af en toe een frisse neus halen. Duke kreeg in het asiel een aantal toevallen en bleek epilepsie te hebben; hij krijgt daar nu medicijnen voor en het gaat erg goed.

Klik hier voor meer info over Duke.

♥♥♥

bert

Bert uit Eindhoven.
Bert is een mooie zwarte opringtoonhaan, die door de dierenambulance naar het Dierenopvangcentrum is gebracht. Aangezien er geen eigenaar voor Bert is gekomen, wordt er een nieuw baasje voor hem gezocht.

Klik hier voor meer info over Bert.

♥♥♥

spookie

Spookie uit Ede.
Spookie is een pechvogel. Ze is maarliefst 14 jaar oud en haar baasjes deelden dezelfde respectabele leeftijd waardoor ze helaas niet meer voor haar konden zorgen. Spookie is een lief dametje dat aandacht heerlijk vindt maar ze is in de opvang wel erg onder de indruk van de drukke omgeving. Ze zoekt dan ook een rustig adresje waar ze haar laatste jaren mag slijten. Wanneer ze gewend is in huis, is ze graag bij je in de buurt en komt ze regelmatig even knuffelen.

Klik hier voor meer info over Spookie.

♥♥♥

giel

Giel uit Leeuwarden.
Bij wie mag Giel komen wonen? Giel zoekt een goed plekje waar hij voldoende ruimte krijgt, afleiding in de vorm van bijvoorbeeld speelgoed en takjes om aan te knagen. Ook wordt Giel alleen geplaatst als hij het gezelschap krijgt van een ander konijn (vrouwtje), wel moet hij dan nog eerst gecastreerd worden.

Klik hier voor meer info over Giel.

♥♥♥

tika

Tika uit Schiedam.
Deze lieve vrolijke meid zou het liefste in je kruipen, zo ontzettend graag heeft ze je bij zich. Springen als een malle en superenthousiast als je haar gezelschap houdt. Ze is gevonden in het Beatrixpark, graatmager en met hele grote prachtige ogen. Er wordt een nieuw leuk mens voor haar gezocht.

Klik hier voor meer info over Tika.

♥♥♥

appie

Appie uit Dordrecht.
Dit is Appie! Als vondeling is hij bij de opvang binnengebracht. Hij is nog jong en zoekt het liefst een thuis waar ook soortgenootjes aanwezig zijn. Het is een lieverd en laat zich prima oppakken.

Klik hier voor meer info over Appie.

♥♥♥

sjonnie

Sjonnie uit Rotterdam.
Sjonnie, een jonge, gevonden kater van één jaar. Ondanks zijn jonge leeftijd weet Sjonnie precies wat hij wil. Mensen vindt hij leuke wezens, andere katten zijn niet zijn ‘ding’. Hij duldt geen concurrentie en wil alle aandacht voor zichzelf. Bij Sjonnie giert de energie door zijn lichaam en hij heeft zeker een tuin nodig om stoom af te blazen.

Klik hier voor meer info over Sjonnie.

♥♥♥

marley

Marley uit Leerdam.
Marley is een gecastreerde kruising Griffon, geboren in 2013. Als zwerver is hij op éénjarige leeftijd uit Portugal gehaald en eigenlijk verlangt hij nog enorm terug naar de vrijheid die hij daar had. Daarom ontpopt hij zich soms tot een ware Houdini, die er een sport van maakt om te ontsnappen uit elke tuin en via elke deur. Zijn neus achterna, dat is wat Marley het liefste wil. Daarom zoekt de opvang eigenaren die een paar keer per dag een lange wandeling met hem willen maken (minimaal een uur) aan de lange lijn. Marley is lief voor volwassenen en kinderen. Met andere honden speelt hij volop. Plaatsing bij een andere hond is een must. Marley kan waarschijnlijk zonder problemen enkele uurtjes per dag alleen thuis zijn. Ook kan hij goed mee in de auto. Avontuurlijke, sportieve eigenaren gezocht!

Klik hier voor meer info over Marley.

♥♥♥

conchita

Conchita uit Amersfoort.
Conchita is een heuse Teddy Widder van drie jaar oud en twee kilo slank. Ze is als zwerver gevonden dus het is onbekend waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Ze is nog steeds wel wat schuchter naar mensen toe. Waarschijnlijk moet haar vertrouwen langzaam worden opgebouwd. Heb je een leuke ram, de rust en de ruimte die deze dame nodig heeft en schrik je niet van een beetje vachtverzorging? Neem dan contact op met de opvang.

Klik hier voor meer info over Conchita.

♥♥♥

basje

Basje uit Born.
Dit kleine ventje heet Bas en is zes jaar oud. Doordat zijn baasje sinds kort te weinig tijd voor hem heeft is hij op zoek naar een nieuw thuis waarvan hij de aandacht krijgt die hij verdient. Het is een ontzettend lief hondje dat heel sociaal is (als hij je eenmaal kent) en graag wandelt. Hij moet dan ook een paar keer per dag uit, zodat hij zijn energie kwijt komt. Met andere kleine hondjes wil hij graag spelen. Ook deze moet hij eerst even leren kennen. Hij is soms wat onzeker waardoor hij eerst alles van een afstandje moet kunnen observeren voor hij op dingen afstapt. Wanneer hij gewend is in de nieuwe omgeving en bij nieuwe mensen is Bas een gemakkelijk en vriendelijk hondje.

Klik hier voor meer info over Basje.

♥♥♥

Heb je zelf geen plek voor een huisdier, maar ken je iemand die op zoek is? Deel dit bericht dan met hen! Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   Awww, thanks. Hopelijk vinden ze iets sneller een baasje zo. Vorige keer is er een poesje geadopteerd via mijn rubriek, yay!

   Reageren
 1. Frauke

  Awwww, wat een prachtige dieren stuk voor stuk <3. Ik hoop dat ze snel een fijne thuis en gouden mandje vinden! Wat bijzonder trouwens dat er ook een haan in het opvangcentrum zit, had ik echt nog nooit gehoord. Ik vind het heel goed dat je dit op een rijtje zet, en het is dat ik geen dieren mag in ons appartement of ik had ze allemaal geadopteerd! X

  Reageren
 2. Anouk

  Ahw, zulke lieve beestjes! Helaas gaat adopteren mij niet lukken, we hebben zelf al wat huisdieren. Ik hoop dat ze snel een plekje vinden!

  Reageren
 3. Sanne

  Hey,
  Ik reageer normaal echt nooit op blogs maar ik wou even zeggen dat ik het echt heel erg goed vind dat je dit doet! Er zijn zo veel bloggers en vloggers met een groot bereik die er niks goeds mee doen. Ik hoop dat de dieren snel een huisje vinden.

  Groetjes

  Reageren
 4. Lottes Anekdotes

  Elke maand kijk ik uit naar de nieuwe post in deze rubriek, ook al is het niet haalbaar om één van die diertjes in huis te nemen. Zo mooi dat je dit doet! Giel is trouwens van hetzelfde ras als mijn Pixie, leuk! Conchita is ook heel erg mooi, maar ik vroeg me af: komt ze niet overeen met vrouwtjes, dat ze per se bij een ram moet?

  Reageren
 5. Marjoleine

  Ik vind het ook zo goed dat je dit doet! Het laat me ook beseffen dat, mocht ik later de ruimte/tijd voor een dier hebben er heeeel veel lieve dieren zijn in het asiel. Het is dat ik nu al 3 katten heb, anders zou ik ze allemaal adopteren <3

  Reageren
 6. Sara

  Ahhh wat een super leuke rubriek is dit. Ik sta hier volledig achter. Een aantal weken geleden een geweldige (oude) poes uit het asiel gehaald. Die diertjes verdienen echt een gouden mandje!

  Reageren
 7. Jozefien

  Hi Olga,

  Ik moet hier toch even kwijt dat ik je blog echt geweldig vind! Ik heb hem daarnet ontdekt, maar ik ben nu al geïnspireerd en onder de indruk :-). Ik doe zelf vrijwilligerswerk in dierenasielen en ik vind dit echt een supertoffe rubriek.

  Keep up the good work!

  Liefs,
  Jozefien

  Reageren
 8. bobbylee

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren
 9. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 10. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 14. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 15. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 16. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 17. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *