Ik zoek baas #21

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Vandaag een ondeugende hond, een onwennige kat en een droom van een konijntje. En ze zoeken allemaal nog een baasje!

De asieldieren van deze week zitten te wachten op een nieuw baasje in Dierenasiel Schuthok in Den Helder. Dit zijn ze:

boy

Boy is een leuke krullenbol van vijf jaar oud. Maar laat je niet in het ootje nemen door zijn schattige uiterlijk; Boy heeft ook een minder fraai karaktertrekje. Hij heeft de neiging om met name de mannelijke helft van de bevolking te corrigeren en schroomt daarbij niet om tot uitvallen over te gaan. Een vrouwenhuishouding(?) met de juiste begeleiding moet uitkomst bieden waarbij een duidelijke, consequente omgang van groot belang is zodat Boy niet zelf de regie gaat voeren.
Durft jij het aan om te zien of hij je kameraad voor het leven is? Klik hier dan hier.

twinkle

Twinkle (geb.datum: 01-09-2010) is een zwart-witte ex-kater. Hij kan goed met andere katten overweg, maar het contact met mensen is nog een puntje van aandacht. Langzaam leert hij dat er vele voordelen zijn aan het huiselijk leven zoals lekkere hapjes beschikbaar, een schone kattenbak, een warm ligplekje en de veiligheid van mensen die van hem houden.
Wil je komen kennismaken met deze mooie kater? Klik dan hier.

knabbel

Dit schattige konijntje is op zoek naar een goed thuis. Hij is geboren op 28-08-2013. Knabbel heeft al veel contact gehad met mensen en is daarom heel sociaal.
Wordt dit voor de komende 10 jaar je beste vriendje? Klik dan hier.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *