Ik zoek baas #22

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Vandaag twee lieve katten en 1 mooie hond!

Deze week komen de dieren uit dierenasiel Zwolle.

diertjes2Tutje is een geweldig poesje die barst van energie! Graag wil ze spelen en kattenkwaad uithalen. Ze is jonger dan een jaar en kan goed overweg met andere katten en zelfs honden, wel moet ze in de toekomst naar buiten kunnen. Klik hier voor meer info over Tutje.

diertjes
Bruce is net 1 jaar geworden, zijn krulstaart en bijzondere kop maken hem tot een echte beauty!
Maar naast mooi is Bruce ook nog eens erg lief, aanhankelijk en een echte allemansvriend.
Klik hier voor meer info over Bruce.

diertjes3
Mowgly is een mooie rode kater, een puber van zo’n 6 maanden jong. En Mowgly is niet alleen mooi, maar ook erg lief. Een ideale huisgenoot dus! Klik hier voor meer info over Mowgly.

***

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

  1. Stella

    Mijn kat komt ook uit een asiel en ik heb nog steeds een ontzettend erge zwak voor die lieve koppies van honden en katten uit het asiel! Ik zou willen dat Zwolle wat dichterbij was, dan kon ik misschien mijn ouders HEEL lief aankijken! Ik hoop dat ze een baasje vinden! Liefs, Stella.

    Reageren
  2. Pingback: Lovely Blog: Team Confetti | By Aranka - Beautyblog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *