Ik zoek baas #41

In de rubriek IK ZOEK BAAS zet ik tien (of meer) asieldieren in het zonnetje. Deze keer o.a. een zacht katje, een enthousiast hondje en een gezellig cavia duo.

anne

Anne uit Kampen.
Een lieve dame die even moet wennen aan nieuwe dingen. Als ze eenmaal gewend is zal ze laten zien hoe lief ze is. Deze zorgzame moeder heeft inmiddels haar kittens met veel liefde grootgebracht en nu is het voor haar tijd om naar een lieve baas te gaan. Anne is een rustige dame die aandacht heerlijk vindt en geeft er de voorkeur aan om in een rustig huisje te wonen.

Klik hier voor meer info over Anne.

♥♥♥

escadaEscada uit Amersfoort.
Escada was een echte verrassing. De moeder van deze jongedame had al kids op het moment dat Escada en haar zussen geboren werden. Escada is geboren op 3 juli 2015 en al klaar om een leuke ram te ontmoeten. Deze vrolijke meid is in haar korte leventje al heel veel in contact gekomen met mensen en daardoor is zij erg nieuwsgierig en komt ze al snel een kijkje bij je nemen. Escada is nog erg jong en heeft dus energie voor 10. Het is daarom belangrijk dat de ram waar aan zij gekoppeld wordt niet al te oud is. Haar toekomstige partner moet haar natuurlijk wel kunnen bijhouden! Omdat Escada zo actief is, neemt zij enkel genoegen met een ren waarin zij voldoende ruimte heeft voor haar dagelijkse beweging.

Klik hier voor meer info over Escada.

♥♥♥

mitchMitch uit Dordrecht.
Mitch is een kruising Stafford met Boxer van ongeveer 5 jaar oud. Het is een enthousiaste kerel en soms slaat zijn enthousiasme om in agressie. Dit heeft hij al eerder vertoond naar andere honden. Hij is super sociaal naar mensen toe, maar kan dus niet met andere honden overweg. Mitch zoekt een stabiel nieuw thuis waar liever geen andere dieren wonen en ook geen kleine kinderen. Het is verder een schat, is gek op spelen en is lekker actief!

Klik hier voor meer info over Mitch.

♥♥♥

luciferLucifer uit Heiloo.
Luficer is een Russische dwerghamster van 10 maanden en ontzettend lief.

Klik hier voor meer info over Lucifer.

♥♥♥

effieEffie uit Doetinchem.
Effie de Mechelaar van een jaartje of 8 heeft het afgelopen jaar z’n woning gedeeld met Savan en is ook samen met haar geplaatst geweest. Hoewel Effie een heel stabiele en baasgerichte hond is, is bij het laatste adres gebleken dat hij ook zeer waakzaam is. Bij de mensen waar hij en Savan waren geplaatst, was het zoete inval en hoe meer Ef zich op zijn gemak ging voelen des te waakzamer hij werd. Dit ging zelfs zover dat mensen die kind aan huis waren, niet meer op het terrein werden geduld. Daarmee was voor de eigenaar de kous af: Effie moest weer terug. Effie is een erg attente en baasgerichte hond. Zoals het een Mechelaar betaamt, is ook hij erg werklustig en gediend bij een baas die een consequente leider is. Hij weet dan wat er van hem verwacht wordt en waar hij aan toe is. Heeft hij eenmaal zijn draai gevonden, is Effie een uitermate evenwichtige, trouwe hond. Kenwoorden voor Effie zijn: waaks, evenwichtig, trouw, aanhankelijk en bijzonder geschikt voor de liefhebber die veel tijd aan hem kan besteden.

Klik hier voor meer info over Effie.

♥♥♥

raniRani uit Born.
Deze stoere piratenmeid heet Rani en is een echte gezelligheidspoes. Ze is nieuwsgierig, lief, heerlijk zacht, aanhankelijk en komt graag bij je op schoot liggen. Rani zoekt wel een plekje waar ze zo af en toe een frisse neus in de tuin kan halen.

Klik hier voor meer info over Rani.

♥♥♥

duifDuif uit Apeldoorn-Klarenbeek.
Mooi sierduifje zoekt een duiventil en een plekje waar hij zijn vleugels kan uitslaan.

Klik hier voor meer info over Duif.

♥♥♥

daveyDavey uit Zeist / Austerlitz.
Deze knappe kater heet Davey en hij is 2 jaar jong geschat. Davey heeft een tijdje bij een baasje gewoond waar hij heeft moeten vechten voor zijn eten. Hij is dus erg op eten gericht en dat is natuurlijk helemaal logisch. Het zal zeker slijten als het kwartje valt dat het eten gewoon op gezette tijden blijft komen. Het is een lieve kater maar hij moet nog meer tot zichzelf komen om zijn ware lieve karakter naar voren te laten komen. Waarschijnlijk gaat hij het gelukkigst worden als hij alles voor zichzelf gaat krijgen en niet meer hoeft te delen.

Klik hier voor meer info over Davey.

♥♥♥

tardisTardis uit Tiel.
Tardis is afkomstig uit een Spaans asiel dat momenteel overvol zit. Hij is geboren op 28-04-2015. Het is een lief jochie die alles nog moet leren. Tardis is een erg sociaal en open hondje, dat erg mensgericht is. Tardis zoekt een fijn huis bij mensen die voldoende tijd en geduld hebben om hem van alles te leren.

Klik hier voor meer info over Tardis.

♥♥♥

teddy en pukkieTeddy en Pukkie uit Amersfoort.
Teddy en Pukkie zijn met verdriet afgestaan i.v.m. medische omstandigheden. Teddy is een US Teddy en wordt in oktober vijf jaar. Pukkie is een kruincavia in de mooie kleur zilver agouti met wit. Zij is in maart twee jaar geworden. Pukkie durft wat meer dan Teddy, maar samen zijn ze een leuk stel om naar te kijken. Oppakken vinden ze niet fijn net zoals de meeste cavia’s. Aangezien Teddy al op leeftijd is zal hij daar ook niet snel meer aan wennen. Ze worden uitsluitend samen geplaatst en zijn direct plaatsbaar.

Klik hier voor meer info over Teddy en Pukkie.

♥♥♥

Heb je zelf geen plek voor een huisdier, maar ken je iemand die op zoek is, deel dit bericht dan met hen! Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

 1. Frauke

  <3 <3 <3
  Ik wil al deze diertjes! Ik ben zoooooo dol op huisdieren en later wil ik het liefste een heel huis vol, maar voor nu mogen we er helaas geen hebben op ons appartement! Zo jammer, want ik vind het echt ontzettend zielig dat die lieverds nog geen fijne thuis hebben gevonden … Hopelijk nu wel snel! X

  Reageren
 2. Ilse

  Ooh, Rani zou ik wel willen! :-) Maar niet nu direct. Ik mag ook geen huisdieren houden. Maar moest ik een huisdier moeten kiezen uit deze lijst, zou zij het zijn. :-)

  Reageren
 3. Anna

  Hihi, Lucifer is zo’n leuke naam! Wat een liefjes allemaal, ik smelt :). Zodra ik mijn studentenhuis uitga, neem ik ook huisdieren (katten <3)! En wat een geweldige rubriek is dit – zo goed om aandacht te besteden aan asieldieren. Ik ga je blogpost noemen in mijn rubriek Blog love Tuesday, die dinsdag online komt.

  Reageren
 4. Pingback: Blog love Tuesday | #6 | Ook Anna doet dingen

 5. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions………

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet..

  Reageren
 8. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 14. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *