Ik zoek baas #40

In de rubriek IK ZOEK BAAS zet ik (bijna) elke maand tien (of meer) asieldieren in het zonnetje. Deze maand o.a. een nieuwsgierig katje, een knuffelig hondje en een hele slaperige hamster.

aurora

Aurora uit Den Helder.
Aurora is een grappig Shih Tzu-type hondje met geschatte geboortedatum: 15-02-2010. Samen met een aantal katten en honden is ze in het asiel gekomen omdat de eigenaar is overleden. Van haar voorgeschiedenis is niet veel bekend. Met één van de andere honden in huis was ze dikke vriendjes en ook katten is geen probleem. Ze vindt het heerlijk om in het middelpunt van de aandacht te staan, echt een gezelschapshondje.

Klik hier voor meer info over Aurora.

♥♥♥

gordon

Gordon uit Soest.
Dit is Gordon, een gecastreerde rammelaar geboren in augustus 2014. Met zijn warrige kapsel en onschuldige verschijning is het bijna onmogelijk Gordon voorbij te lopen zonder even tegen hem te praten en hem te knuffelen. Hij geniet hier met volle teugen van. Hij gaat liggen om geaaid te worden en klimt tegen je op om geknuffeld te worden.

Klik hier voor meer info over Gordon.

♥♥♥

happy

Happy uit Alkmaar.
Happy (geb.26-7-2008) is een mooie Duitse Herder. Ze is erg lief voor mensen en kinderen, een grote knuffelbeer. Happy gaat niet goed met honden, katten en andere huisdieren. Happy kan niet traplopen, kan wel goed naast de fiets, is niet bang voor vuurwerk en is dol op water. Happy heeft gracilis contractuur, dat wil zeggen dat ze verstijving heeft in haar achterpoten, waardoor ze een apart loopje heeft. Dit is niet pijnlijk en ze kan gewoon lekkere lange wandelingen maken, alleen niet sporten.

Klik hier voor meer info over Happy.

♥♥♥

loulou

Loulou uit Amsersfoort.
Deze kleine kerel heet Loulou. Hij is een dwerghamster die in de opvang is gekomen omdat zijn vorige eigenaar allergisch voor hem bleek te zijn. Het liefst ligt hij de hele dag lekker te snurken in zijn huisje. Als je hem rustig wakker laat worden is hij erg nieuwsgierig en voor wat lekkers komt hij ook wel uit bed. ’s Nachts komt Loulou helemaal tot leven en is hij druk bezig met rennen, knagen en spelen.

Klik hier voor meer info over Loulou.

♥♥♥

zinda

Zinda uit Apeldoorn.
Zinda is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 3 jaar. Zinda kan de andere katten niet luchten of zien. Hierdoor is ze erg gefrustreerd en reageert zich overal op af. Het komt Zinda haar gedrag ten goede wanneer ze het alleenrecht heeft. De mogelijkheid om naar buiten te kunnen gaan vindt Zinda erg fijn. Ze zou het niet willen missen om de tuin rond te kijken. Wanneer Zinda op haar plek is en de ruimte krijgt, dan kan ze echt heel gezellig zijn en erg van de aandacht genieten.

Klik hier voor meer info over .

♥♥♥

nala

Nala uit Ridderkerk.
Nala is een wat kleinere dame, maar draagt een groot karakter. Ze staat vooraan in haar hok wanneer dit open gaat, maar aanraking vindt ze spannend en ze zal hiervoor wegrennen of juist in de aanval gaan door te grommen en met haar pootjes te slaan naar je. Ze is heel geïnteresseerd in alles wat er om haar heen gebeurt en zal overal op en in zitten om te onderzoeken.

Klik hier voor meer info over Nala.

♥♥♥

pistache

Pistache uit Velp.
Pistache is een groene/gele grasparkiet. Hij is als zwerver binnengekomen.

Klik hier voor meer info over Pistache.

♥♥♥

saartje

Saartje uit Breda.
Saartje is een poes van bijna 3 jaar. Saartje zal wel even aan haar nieuwe baasje moeten wennen, maar als ze die eenmaal kent, kruipt ze graag op schoot. Ondanks dat ze de kat even uit de boom kijkt, is dit een dame met een pittig karakter. Om deze reden wordt ze niet bij kinderen geplaatst. Een tuin is een vereiste, want deze dame is graag in de buitenlucht.

Klik hier voor meer info over Saartje.

♥♥♥

taco

Taco uit Born.
Taco is een chihuahua van 7,5 jaar jong. Helaas kon zijn vorige eigenaar niet meer voor hem zorgen. Taco kijkt in het begin de kat uit de boom. Hij doet dit echter met één oog, want hij is helaas vanaf zijn geboorte blind aan één oog. Wanneer hij je eenmaal kent, is hij óntzettend vrolijk als hij je ziet. Hij springt zo hoog als hij kan en draait vrolijk rondjes als hij de riem ziet. Taco is niet graag alleen thuis en ook houdt hij niet van andere honden. Zoals een echte chihuahua betaamd, is hij erg pittig. Zijn eten deelt hij niet graag.

Klik hier voor meer info over Taco.

♥♥♥

zippy

Zippy uit Schiedam.
Zippy is een mooie witte ex-kater, die graag aangehaald wordt. Hij komt graag kijken wat je aan het doen bent. Hij is een nieuwsgierig typje, eentje die weet wat hij wil. Zippy gaat in het asiel ook graag naar buiten.

Klik hier voor meer info over Zippy.

♥♥♥

Heb je zelf geen plek voor een huisdier, maar ken je iemand die op zoek is, deel dit bericht dan met hen! Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

 1. Kim

  Och, wat een lieverdjes…
  Hier in huis is nu geen plek voor meer dieren helaas. Ik vind het wel ontzettend tof dat je dit doet.
  Liefs

  Reageren
 2. Renate

  Wat een schatjes zeg. Ik heb vorige week onze nieuwe kitten uit het asiel gehaald. Ik ben echt dat er meer mensen zijn met een hart voor dieren. Het asiel doet echt top werk.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Onze katjes komen ook uit het asiel en alle katten van mijn ouders ook. Er zitten zulke leuke beestjes bij die echt een beter huisje verdienen.

   Reageren
 3. Linda

  Wat een leuke dieren allemaal weer! Mijn man en ik zijn ons aan het oriënteren om een konijntje te kopen en we gaan eerst kijken bij verschillende asiels en opvangen. Zaterdag naar ‘het Knaagspoor’ in Ridderkerk :) Dus daar gaan we Nala tegenkomen zie ik al, tof!

  Reageren
 4. Marieke

  Ooh ik kan deze ‘serie’ beter niet meer lezen, want ik wil ze altijd allemaal. Zijn er ook wel eens ezeltjes of geiten of van die lieve varkentjes? Of kippen! Ik wil kippen en die mag ik echt!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   De wat grotere dieren zijn er niet heel erg veel, maar ik heb wel haantjes en kipjes gezien. ;)
   Je kunt makkelijk zien wie er allemaal op staan via de website van ikzoekbaas.dierenbescherming.nl.

   Reageren
 5. Manon

  Wat een mooie beestjes weer! ik hoop dat ze allemaal een huisje krijgen! Helaas hebben wij al teveel dieren – 2 honden en 3 katten- Anders had ik zeker een katje een huisje willen geven!

  Reageren
 6. Pauline

  Deze rubriek vind ik echt fantastisch! In mijn hoofd heb ik al een huis vol met lieve asieldiertjes. Maar ik moet verstandig blijven, ik houd het maar bij mijn zwarte kat Kees ;)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik smelt ook echt tijdens het maken van deze artikelen en moet mezelf er echt aan herinneren dat ik al twee geweldige katten heb. :)

   Reageren
 7. Stephanie

  Ik blijf deze artikelen zó goed vinden, fijn dat jullie deze diertjes wellicht een extra kans op herplaatsing geven nu! Heb zelf in een asiel stage gelopen en wilde ze alleeeemaaal mee naar huis nemen.

  Reageren
 8. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 9. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 14. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 15. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 16. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *