Ik zoek baas #17

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Vandaag geen katten en ook geen honden. Niet alle asielen in Nederland hebben die in huis. Het asiel van vandaag heeft alleen knaagdieren. En daar zaten toch een paar schatjes tussen…

De knaagdieren van vandaag zitten te wachten op een nieuw baasje in Het Knaaghof in Rijswijk. En er zitten een paar hartenbrekers tussen hoor! Zeg nou eerlijk, kun jij deze knuffeltjes weerstaan?

arie

Goed gehumeurd konijn zoekt vriendin om samen oud mee te worden.
Arie is een heel toegankelijk en aaibaar konijn.
Wil jij blijven verdrinken in deze oogjes? Klik dan hier voor meer info over Arie.

bounty&sjimmie

Bounty en Sjimmie zijn geweldig! Ze staan altijd te springen om aandacht. Ze hebben veel energie en willen graag kunnen rennen. Vanwege hun lange vacht zijn ze minder geschikt voor in een tuin.
Kun je niet wachten om deze donsballetjes te aaien?
Klik hier voor meer informatie over Bounty en Sjimmie.

gunther

Gunther is een lieve rat die van aandacht houdt. Hij is alleen nog op zoek naar een soortgenootje en een lief baasje die ze aandacht kan geven.
Ben je helemaal ingepakt door Gunthers roze neusje?
Klik dan hier voor meer informatie over Gunther.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

  1. Dat Zit Wel Snor

    Wat een goede rubriek is dit meiden. Ik zou heel graag nog een kat erbij willen, maar helaas heeft onze kat chronische niesziekte en ik zou dat een ander katje niet aan willen doen. Btw, Bounty vind ik een hele leuke naam :D
    Groetjes, Renate

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *