I love mondays #15: Laat de zomer maar komen!

Ok, herfst, winter en lente, ik ben er klaar mee. Het is tijd voor zomer! Ik wil sandaaltjes aan, lang buiten blijven zitten en picknicken in het park. Gisteren kregen we weer een voorproefje, maar of het vanaf nu steeds zulke mooi weer wordt… Ik heb alvast een artikel bomvol fijne zomerse dingen gevuld zodat het in ieder geval voelt alsof het al zover is…

strawberry frozen yoghurt 1 strawberry frozen yoghurt 2 strawberry frozen yoghurt 3

5 minute healthy strawberry frozen yoghurt recipe.
Wauw, dit ziet er geweldig uit! Tom maakte laatst aardbeien/appelsap. De aardbeien waren net niet helemaal ontdooit, het leek net een milkshake. Ook een aanrader dus. ;)

♥♥♥

outdoor book nook 1 outdoor book nook 2

An outdoor book nook by mermablog.
Kienders, aan de kant! Doe mij ook zo’n gezellig huisje. We hebben alleen een mini voortuintje waar vlak naast een groenteboer heel hard zijn koopwaar staat te verkopen (en waar hij alle rotte groenten in een vuilnisbak vlak naast dat tuintje gooit). Niet een heel rustgevende omgeving dus voor een outdoor book nook. Als ik later groot ben wil ik misschien wel een eigen tuinhuisje zoals mijn moeder vroeger had…

♥♥♥

fruitmobile 1 fruitmobile 3 fruitmobile 2

DIY fruit mobile by makeandtell.
Direct de zomer in huis met zo’n mobile. Vroeger had ik zoveel geduld om zoiets in elkaar te knutselen, maar nu… Misschien vind ik nog meer zomerse pompoms voor in mijn foute hoek in mijn party office.

♥♥♥

160-Summer-Fun-List-Ideas

160 summer fun list ideas.
Volgens mij is dit lijstje voor mensen met kinderen (die zich vervelen in de zomervakantie) maar zelf vind ik er ook een hele hoop leuke dingen tussen zitten. Wat dacht je van een marshmallow fight? Geen idee wat dan inhoudt, maar count me in!

♥♥♥

ombre hair 2 ombre hair

Pink hair.
En ja, deze zomer wordt echt tijd voor roze haar. Dat was eigenlijk ook de bedoeling de vorige keer dat ik naar de kapper ging. Maar volgens de kapper was roze uit. En toen werden het uiteindelijk een paar rode plukjes. Hum… Ik ga binnenkort eerst voor de gein met een roze kleurspoeling aan de slag, eens kijken wat dat doet met mijn donkere haar. En als ik er dan nog steeds zin in heb, dan word het de onderste (ik ga niet blond) en dan neem ik heel erg flink de foto mee naar de kapper. Want dan is er wat minder kans op communicatieproblemen…

♥♥♥

waiting on martha 4 waiting on martha 6waiting on martha 3waiting on martha 2waiting on martha 5

Packed for a picknick by Waitningonmartha
Dit ziet eruit als de ultieme picknick. Die van mij gaan er niet zo pinteresty uitzien hoor en met flink wat meer mensen. Picknicken in je eentje is een beetje saai, ik wil tegen iemand aan kunnen kletsen. Een vlieger is misschien wel leuk…

♥♥♥

confetti-paper 1 confetti-paper 2 confetti-paper 4 confetti-paper 3

Printable conetti paper. by minieco.
Jaaaa! Confetti papier! Kan natuurlijk altijd, maar ik kwam het tegen en die moest erbij, haha. Dat strikje staat vast geweldig op een cadeautje. ^_^

♥♥♥

culture 4 culture 3 culture 2 culture 5 culture 1

Culture kleding op Moderood.
Naar buiten zonder jas, dat is echt zomer. Ik hou van zomerkleding die lekker luchtig is en prettig aanvoelt. Geen strapless of zweetstofjes voor mij! De kleding van Culture heeft leuke patroontjes en zit lekker comfy en los. Superfijn! O en ze zijn ook nog bewust bezig met fair fashion maken. :D

♥♥♥

summer gif 1 summer gif 2 summer gif 3 summer gif 4 summer gif 5

Summer gifs.
Zo fijn om naar te kijken, ik kan de zon en de zwoele zomeravonden bijna voelen!

♥♥♥

Een hele fijne maandag allemaal!

♥♥♥

disclaimer

REACTIES:

 1. Frauke

  Wow die gifjes! So pretty! Ik ga ze even opslaan denk ik, haha. Confetti papier past inderdaad wel héél goed bij jou! En die frozen yoghurt ziet er heeeeeerlijk uit wauw. X

  Reageren
 2. Josephine

  Roze haren… <3 Heb ik zelf twee jaar geleden ook gehad, maar het kan nu helaas niet meer ivm werk. Ik mis ze!
  Loreal heeft felle haarverf genaamd hairchalk, schijnt ook op donkere haren te pakken :)

  Reageren
 3. MITSUMI

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *