What I love friday #75

Christmas is in the air! Ik heb Mariah Carey op repeat staan, de kerstlampjes staan te shinen achter mijn computer en ik heb al liters warme chocomel achter de kiezen. Geen wonder dus dat ik deze week vooral veel kerst/winter geïnspireerde zaken vond op het internet…

jolly countdown FabFour 10 Screen Shot 2014-12-11 at 11.00.12 PM

Een van de hoofdredenen dat ik al helemaal in kerstsferen ben: de #jollycountdown photo challenge die ik samen met Maris en Minke op instagram organiseer! Er zijn al zoveel leuke inzendingen geweest, ik word er heel erg blij van! Tot nu toe is de Jolly Pet challenge en de Festive DIY challenge mijn favoriet. Maar er komt nog veel meer aan en je kunt nog gewoon inhaken!

kronprinsessene 1 kronprinsessene 2 kronprinsessene 3 kronprinsessene 4 kronprinsessene 5 kronprinsessene 6 kronprinsessene 7

Christmas decorations by Kronprinsessene.
Subtiel en strak kerst kan ook heel mooi zijn. :)

***

winter geur recept 1 winter geur recept 2

Winter scent recipe by Make Haus.
Een recept om een heerlijke geur in huis te krijgen, wat een tof idee! Ik heb geen grote kachel waar zo’n pannetje op kan staan, maar zo’n theepothouder met waxinelichtjes eronder zou misschien ook wel werken…

***

messyla 1 messyla 2 messyla 3 messyla 4 messyla 5 messyla 7 messyla 6

Crochet Christmas patterns by Messyla.
Zo! Tof! Eten en haken, ik blijf erbij dat het tof is. Ik heb er zelf het geduld niet voor, maar ik wil het wel ALLEMAAL hebben! Bij Messyla vind je heel veel kerstgerelateerde haakpatroontjes.

***

marshmallow cat 1 marshmallow cat 2 marshmallow cat 3

Marshmallow cat at Yawahada Marshmallow Shop.
Marieke wees me op deze marshmallow kat en ik vind hem fantastisch! Net toen je dacht dat warme chocolademelk niet beter kon…

***

vintage christmas card

Een prachtige vintage kerstkaart!

***

hartklop

Kerstliedjeslijstje van Hartklop.
Robin van Hartklop (een van mijn favoriete nieuwe blogs) stelde twee geweldige kerstliedjeslijstjes samen die al een dikke week elke dag aanstaan terwijl ik aan het werk ben. Love it!

***

franje design 1 franje design 6 franje design 2

Free festive phone wallpapers by Franjedesign.
Hier ben ik ook errrrg blij mee! Ik zag ze op instagram voorbijkomen en heb direct eentje geïnstalleerd op mijn telefoon. En iedere keer als ik mijn telefoon aan doe roep ik tegen Tom: ‘kijk nou hoe LEUK!’. Ja, Tom is er wel klaar mee, haha, maar ik niet hoor! Ga snel naar de blog van Vera om er eentje te downloaden!

***

babbel

Alvast een fijn weekend!

***

 Wil je al deze dingen op je pinbord voorbij zien komen? Dat kan, volg ons op Pinterest!
Follow Team Confetti on Pinterest!

REACTIES:

  1. Robin

    Aaw, wat ontzettend lief en leuk dat je de muzieklijstjes zo kunt waarderen! <3
    Ik op mijn beurt geniet dan weer heel erg van dit artikel en ga er straks op mijn gemak nog eens naar kijken. Zo veel leuke ideeën! Dank je wel!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *