Hidden Treasures #2

header6

Afgelopen week heb ik weer wat spulletjes gekocht bij de kringloopwinkel, onder andere een boekje met mooie illustraties en een blikje. Eenmaal thuis zag ik dat het blikje een beetje raar vlekkerig was van binnen, tijd voor een upgrade dus!

grundtalHet blikje heeft een glazen dekseltje en op de onderkant een magneet, het leek mij leuk om er een mooi plaatje in te plakken om zo de vlekjes op de bodem te bedekken. Uit het boekje “Floere het fluwijn” (geweldige titel!) koos ik een afbeelding. Vaak koop ik 2e hands boekjes voor de illustraties, maar vervolgens kijk ik er bijna nooit meer in. De afbeelding heb ik maat geknipt en in het blikje gelijmd.

 

grundtal2et voilà!

 

grundtal4Ik bewaar nu punaises erin en dankzij de magneet hangt ie mooi op de zijkant van mijn koelkast/krijtbord.

 

Ook nog gekocht bij de kringloop:

beetje
Mijn vrienden waren niet echt onder de indruk van The Batmobile, ben ik echt de enige (ouder dan 6 jaar) die dit leuk vind?

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *