Ik zoek baas #3

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Wel te verstaan 1 hond, 1 kat en 1 klein (knaag)dier. Deze lieve dieren verdienen een nieuw baasje, dus een beetje extra aandacht kan geen kwaad.

Deze week hebben we drie leuke dieren uit Dierenopvangcentrum Enschede in het zonnetje gezet:

annie

Annie is een leuke, vriendelijke en energieke  hond van twee jaar. Bij haar eerste eigenaar is ze altijd  in de tuin gehouden en dat merk je terug in haar doen en laten. Ze is erg zelfstandig en luisterd goed. Annie zoekt een baasje met voldoende tijd, energie en ruimte. En graag zonder andere huisdieren. Ze heeft iemand nodig die daadkrachtig en consequent is .

Klik hier als je meer wilt weten over Annie.

madelief

Madelief is een tamme moederpoes. Ze speelt veel met haar kittens en voedt ze prima op. Ze was in het begin wat angstig en schuw maar voelt zich inmiddels steeds meer op haar gemak in huis. Voor honden heeft ze weinig liefde maar ook daar zit nog steeds vooruitgang in. Op dit moment heeft Madelief nog de zorg voor haar kittens, als ze uitgezorgd en gesteriliseerd is mag ze ook verhuizen naar een eigen thuis.

Klik hier als je meer wilt weten over Madelief.

snowy

Snowy is een leuke en vriendelijke dame, haar leeftijd is niet bekend omdat ze op straat is gevonden. Ze laat zich netjes oppakken en aaien vindt ze ook gezellig. Wel zou ze het leuk en fijn vinden als ze er een konijnenvriendje bij zou hebben. Ze moet 1 a 2 x per week gekamt worden anders gaat haar vachtje klitten . Dit vindt ze geen probleem en laat het netjes toe.

Klik hier als je meer wilt weten over Snowy.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *