Free printable maandplanner oktober 2016!

Ik heb weer een héle mooie maandplanner voor jullie gemaakt. Je kunt hem helemaal gratis en voor niks downloaden en printen. Lief van mij hè? Ik maakte er een patroontje voor die ik al een tijdje op mijn patroontje-maak-wishlist had staan: eieren met spek. Want die zijn àltijd goed, ook in oktober!

maandplanner-oktober-2016-rgb

Het zal me niks verbazen als jullie straks allemaal op ten minste één dag ‘uitmijters eten’ invullen op deze maandplanner. Naast een verkleedfeestje geven voor halloween is dat wel echt een must in oktober.

★  KLIK HIER OM DE MAANDPLANNER TE DOWNLOADEN  ★

Heel veel plezier met deze maandplanner, ik hoor het graag óf en waarvoor je hem gebruikt.

REACTIES:

  1. essaywriter.org

    Team for the printing authority is tamed for the turns and all goals for the field. Path of the game is fantastic for the goals. Implication is signed out for the role of the stuffed element for the chaos for all manners for the men.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *