Free printable maandplanner mei 2016!

Hè wat? Is april nu alweer bijna afgelopen?? Pfff, dit jaar gaat echt zo snel voorbij. Maar er is gelukkig ook een voordeel aan het snel verstrijken van de tijd: een nieuwe maandplanner! Mei is de maand van glitter, goud en marmer. In mijn hoofd dan. Ik maakte een sophisticated planner voor de glamourpoesjes out there! 

planner marmer groot

Feestelijk niet? Die gaat ontzettend chique staan op je bureau.
Goudkleurige pen erbij en je gaat in mei plannen in stijl…

maandplanner mei 2016

En nog even van dichtbij!

KLIK HIER OM DE MAANDPLANNER VAN MEI TE DOWNLOADEN

 ♥♥♥

Wie gaat ‘m straks printen en gebruiken in mei? 
Daar ben ik wel nieuwsgierig naar. ^_^

REACTIES:

  1. Hanneke

    Mijn collega Mirjam gaat hem zeker gebruiken! En misschien is het eigenlijk wel een heel goed plan als ik dat ook ga doen ;)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *