DIY paasei speurtocht voor HEMA!

Ik ben een hele bezige paashaas geweest voor de HEMAblog. Letterlijk zelfs! Ik maakte maarliefst drie paasgerelateerde artikelen (zie hier de eerste en de tweede) en dit is de laatste. En stiekem vind ik deze de allerleukste. Want speurtochten zijn het einde, helemaal als chocolade de schat is…

diy paas speurtocht

Een speurtocht is pas een speurtocht met aanwijzingen. In dit geval kleine bordjes met pijlen en houten paasplakkertjes. Alles is basically een sticker, dus het maken van de bordjes is binnen vijf minuten gepiept. Ik vind ze zo vrolijk en schattig geworden!

paas speurtocht boom easter hunt easterhunt 2

Ik zei toch dat ik letterlijk een paashaas was? Hihi. Met de pijltjes kun je een route maken of het vinden van de paaseitjes wat makkelijker maken. Leuk voor (buur)kindjes natuurlijk of voor grote-mensen-vrienden. Ik ben altijd in voor een goede speurtocht namelijk! Misschien ga ik dit jaar wel een speurtocht voor mijn verjaardag vragen, oeh!

Meer info, tips en foto’s vind je in het bijbehorende blogartikel!

♥♥♥

Ik heb nog veel meer leuke blogartikelen voor HEMA geschreven, dit zijn mijn favorieten:
Ben je toe aan een houder waar al je washi tape in past? KLIK HIER.
Vind je dat enveloppen wel wat vrolijker kunnen? Ik ook! KLIK HIER.
Heb je nog kruidnoten over en wil je daar een milkshake van maken? KLIK HIER.

Wil je weten hoe je een mooi gouden hagelslag-kussen maakt? KLIK HIER.
Wil je je ordners in een nieuw jasje steken met een free printable? KLIK HIER.

En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

♥♥♥

REACTIES:

  1. Linda

    Wat ziet dit er super leuk uit, wat een geweldig idee. Ga dit gelijk doorsturen naar mijn nichtje, die wilde iets leuks doen met haar kinderen met Pasen, ipv alleen maar eieren zoeken,,dit is dar echt oerfect voor. Dit kun je zelfs binnen gebruiken als het slecht weer is :-)

    Reageren
  2. majorsite

    I have been looking for articles on these topics for a long time. majorsite I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *