DIY geometrische nail art.

Vandaag wil ik graag een funky nail art met jullie delen. Hij is een beetje anders dan anders en ik gebruikte voor het eerst zwarte nagellak (oooeh). Deze look is stoer, subtiel en zomers tegelijkertijd. Kijken jullie mee?

school nagels 3

Allereerst is het wel leuk om te laten zien waar de inspiratie vandaan kwam, namelijk van de omslag van deze agenda van HEMA! Vrolijk, simpel en niet te zoetsappig, dat vond ik heel leuk aan dit patroon.

school nagels 2 school nagels 1

Met witte lak als basis, kleine kleurige driehoekjes en zwarte stipjes, maakt ik een subtiele versie van het patroon dat op de agenda staat. Leuk om te weten: van witte nagellak lijken je handen iets bruiner dan dat ze eigenlijk zijn. Hoe ik deze look precies maakte, kun je lezen op de HEMAblog. Wat ik je alvast kan verklappen, is dat hij (zoals altijd) helemaal niet zo héél lastig is om te maken.

♥♥♥

Ik heb nog veel meer leuke blogartikelen voor HEMA geschreven, dit zijn mijn favorieten:
Wil je een prachtige cactus jungle bouwen? KLIK HIER.
Ben je toe aan een houder waar al je washi tape in past? KLIK HIER.
Vind je dat enveloppen wel wat vrolijker kunnen? Ik ook! KLIK HIER.
Heb je nog kruidnoten over en wil je daar een milkshake van maken? KLIK HIER.

Wil je weten hoe je een mooi gouden hagelslag-kussen maakt? KLIK HIER.
Wil je je ordners in een nieuw jasje steken met een free printable? KLIK HIER.

En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

♥♥♥

REACTIES:

  1. Anna

    Hoe tof is dit! Ik draag tegenwoordig eigenlijk bijna nooit meer nagellak, maar als ik dit zie, heb ik meteen zin om mijn potjes uit de kast te halen en te beginnen. Zo vrolijk!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *