Easy peasy ombre roze nagels diy!

Een uitgebreide nailart met veel wachttijd en gekke tools, niet iedereen heeft er zin in. Snap ik. Daarom maakte ik twee opties voor ombre roze nagels die heel makkelijk en snel te maken zijn én ook nog eens de show stelen!

easy fancy pink nails 1

Het eerste ombre-effect is supersimpel maar ook super effectief. Kies vijf tinten van dezelfde kleur uit (ik ging voor roze) en lak je nagels van licht naar donker. Op mijn duim zit een barbieroze kleur en op mijn pink een classy rode lak. En er tussenin steeds donker wordende roze kleuren (waarvan eentje met glitter, get your sparkle on). Het is bijna even weinig werk als je nagels in één kleur lakken maar het ziet er een stuk spannender uit!

easy fancy pink nails 2 easy fancy pink nails 3 easy fancy pink nails 4

Optie twee is ietsje pietsje uitgebreider, maar er is geen vaste hand voor nodig. Nee echt niet! Lak je nagels eerst in een barbieroze kleur en wacht even totdat die droog is. Pak de roze glitterlak erbij en stemel als het ware een slordige french manicure op het puntje van je nagel. Die je vervolgens al stempelend en prutsend uitvaagt naar beneden. De twee kleuren passen zo mooi bij elkaar dat als je aan het einde van het verhaal geen duidelijk verloopje hebt, er in ieder geval iets van een gemarmerd effect op je nagels zit! De glitters zorgen voor extra pazzazz. Sluit af met een top coat om je mooie nagels mee te beschermen.

Welke kleuren roze ik heb gebruikt lees je in dit artikel op de HEMAblog.

♥♥♥

Wat voor nail art zou jij nog wel eens op teamconfetti.nl willen zien?

♥♥♥

REACTIES:

 1. Sabrina

  Ah wat een super leuke ideeën zeg! Ik ben niet zo goed met nagellak (lees: geen geduld om het te laten drogen), maar vooral de eerste optie die je gaf moet zelfs ik kunnen, haha (:

  Reageren
 2. Debbie

  Wat leuk! Over precies dit onderwerp heb ik ook geblogd. De ombre op 1 nagel mislukte omdat ik het sponsje niet had natgemaakt. De ombre door iedere nagel een andere kleur te geven vond ik eigenlijk nog veel leuker haha. Sindsdien ook vaak zo gedaan, steeds met andere kleuren.

  Reageren
 3. slotsite

  I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, slotsite and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks :D

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *